@EinCeller

Mooie parkeerplaats. Het geblaf van honden uit de buurt komt 's nachts nog steeds voor. Toiletten zouden al gebouwd moeten zijn, maar ze bestaan nog steeds niet. De prijs is hiervoor al aangepast. Momenteel € 25,00 per nacht. Elektriciteit vast tarief € 5,00

Zeer mooie, rustige parkeerplaats met veel ruimte en schaduwrijke bomen. Het was voor ons geen probleem om de stoelen in elkaar te zetten. Wij zouden hier weer komen.

Erg mooie plek. Als het regent, loopt het water volledig weg. Er zijn geen plassen. Zeer brede plaatsen. Dit is onze tweede keer hier en we komen terug. Prijs in 24 juli: Standplaats 24€ Douche 5min! Heet! Water€ 1

Alle 5 sterren van mij. Zeer schoon, alles aanwezig en zeer vriendelijk personeel. Normaal gesproken staan wij nooit langer dan 2 nachten op één plek. Hier hebben we het langer volgehouden. Ik denk dat € 25,00 redelijk is.

Een zeer rustige parkeerplaats voor autake stacaravans. Met de parkeerkaart kun je voor € 1,50 per persoon direct voor het parkeerterrein met de bus de stad in. De buschauffeurs zijn erg aardig en laten de toeristen op de juiste plek uitstappen. Vers- en afvalwater vrij toegankelijk naast de camping. Helaas geen afvoer chemisch toilet. De CP wil weer wat verdienen. 😞