@Einfachrot
- 2015
- Citroen Pössel Reisemobil
- 2015
- Integraal
Een prachtige, rustige plek. Boten varen de sluis in, wandelaars en bezoekers van de marinebasis komen langs. Paarden grazen in de aangrenzende weide.
Uitstekende camping Goed onderhouden, prachtig landschap Fjord zoals je zou verwachten
De camping heeft alles wat je maar kunt wensen. Geweldige faciliteiten en een prachtige omgeving. Een zeer vriendelijke ontvangst. Een echte aanrader voor maximale ontspanning.
Prachtige plek aan de haven. Werkelijk prachtig en landelijk.
Parkeerplaats direct aan de haven. De prijs is te hoog voor de voorzieningen. Maar er is verder niets in de buurt. Voor één nacht is het prima.
Mooie parkeerplaats bij de haven. Toegang met ticket vanaf 10.00 uur. Code voor douche en toilet.
We verbleven er één nacht. Er waren geen andere mensen op het terrein. Het terrein was wild en ongerept. De toiletten waren schoon.
De camping is goed gelegen en wordt druk bezocht. Helaas is de receptie onpersoonlijk; alles moet via de mobiele telefoon of online. Elektriciteit, douches en keukenfaciliteiten zijn alleen te gebruiken met een kaart.
Mooie plek. Douche en toilet aanwezig. Veel surfers!
Goede parkeergelegenheid, ideaal voor een tussenstop. Zwembad met douches en toiletten vlakbij. Winkels zijn ook vlakbij.
Vriendelijke ontvangst. Prachtige plaatsen, Top sanitair en toiletten
Vriendelijke ontvangst. Ideaal voor een overnachting
Zeer vriendelijke ontvangst. Heel lang! Direct aan de rivier!
Van Zwitserland. Plaats heel erg leuk. Rustig en idyllisch. Jammer dat de sanitaire voorzieningen zo vies en verwaarloosd zijn. Detergentia zijn beschikbaar, maar niet gebruikt.