@Eite

Prettig plekje aan de Ariege (je kunt er ter plekke in zwemmen) , schoon sanitair. Prachtige uitvalsbasis voor wandelingen, grotbezoek, kanoen, etc. Vriendelijke beheerders. Voor kinderen niet veel faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

fijn plekje voor kort verblijf. Zonder voorzieningen.

Fijn plekje met vele wandel- en excursiemogelijkheden. Eigenaren spreken Nederlands en zijn vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke verse pizza's! Wij waren er in oktober. Heerlijk rustig en ruim.

Matige plek onder flatgebouw. Geen voorzieningen, wel prachtige wandelmogelijkheden, bijvoorbeeld naar de Pic de Barthelemy.

prettige en rustige camping (in oktober..), prachtige uitvalsbasis voor fascinerende excursies. De behulpzame eigenaren spreken uitstekend Frans en een beetje Engels.

eenvoudig, naast sportveld, winkeltje vlakbij

Bijzonder prettige plek met een prettige ontvangst. De eigenaren spreken Frans, Engels en Duits. Voor ons een fijne afwisseling na alleen maar gratis camperplekken.

Te duur voor wat het is: grasveldje naast camping. (21€ PN met onze twee honden.)Als locatie vlakbij de Eifelsteig voor ons wel erg praktisch.

Prima, rustige, mooi gelegen plek tegen de wijngaarden aan. We staan hier in juli alleen...