@El-Panadero
- Knaus Sun TI Andere
- 2009
- Renault
Sitecode: 20310
Jammer, een parkeerplaats die van grind is. Niet meer en niet minder. Wij verblijven momenteel op een van de buitenplaatsen voor 14€ per nacht. De douches en toiletten zijn nog steeds niet klaar, terwijl ze dat al sinds eind januari hadden moeten zijn. Het enige wat hier is, is de zee. Het zogenaamde strand is niet het vermelden waard. Wij komen niet terug. Jammer Juan...
Krappe ruimte, smalle ingang. Douchewater koud omdat de boiler niet is aangesloten. Al met al is de plek geen € 15 waard, en € 10 zou te duur zijn. Morgenochtend vertrekken we weer. Eén nacht, en alleen vanwege de hangbrug.
Perfect in orde voor één nacht. Er staan veel auto's maar ook stacaravans en caravans, blijkbaar eigendom van buurtbewoners. Er is echter voldoende ruimte daar. De nacht was erg rustig. Omdat het een P&R-parkeerplaats is, is er 's ochtends veel beweging in de omgeving. Geen V/E, geen vuilnisbakken. Al met al genoeg om te overnachten. 👍

Emotioneel stonden we urenlang op een gemengde parkeerplaats voor de Ballermann, brullend en feestmuziek. Parkeerplaats vol auto's en caravans. Gastheer slordig en onvriendelijk, praten is niet nodig: "Je hebt hier niets te zeggen. Inpakken en wegrijden." “Reviews doen er niet toe!” Verwijdering vanwege geparkeerde auto's kon pas worden gebruikt toen we vertrokken. Wij zullen nooit meer naar deze “parkeerplaats” rijden.

Veel ruimte, schone douches en toiletten. Zeer vriendelijke ontvangst. Al met al een prima plek.

Goede parkeerplaats voor één nacht. V / E, elektriciteit, toiletten. Alles is aanwezig en gratis (juni 2020). De ruimte is nu ook aangelegd met grasklinkers. Vrij rechtdoor. Campingwinkel OK, maar niets bijzonders.
Geen parkeerplaats, niets getoond. Slechts één parkeerplaats met een enorme bouwplaats. Slecht om door te rijden met langere campers.
Waarschuwing: in onze stacaravan is ingebroken via een raam terwijl we in de stad waren. De plaats heeft geen water of V / E. Absoluut vermijden!

Goed en ook dicht bij de stad. OK voor een nacht of twee. Overdag een beetje luider, 's nachts erg stil. Betalen bij de parkeermeter aan de rechterkant gezien vanaf de ingang.
20-22 mei 2020 zijn daar geweest. Eigenlijk een fijne parkeerplaats op een goede locatie. Kost nu € 8, voor de hond is € 1 vereist. Tot nu toe OK, maar ook de 4 sterren van 10. Afvalwaterafvoer is alleen mogelijk met een slang. Helaas is er nergens bewijs. Zoetwaterkolom kapot, muntsleuf geplakt en om het nog erger te maken, moet je je afval meenemen. Dit is niet mogelijk. Voor die 0 sterren!

Het veld als zodanig is OK, het ligt dicht bij de stad en je bent er in 5 minuten. Zondag is er een markt, die ook door veel toeristen wordt bezocht Stand 14.09.2019: De V / E is niet eens. De plaats om het grijze water af te voeren is verstopt en overstroomd, naast de zoetwatervoorziening heeft iemand zijn lunch overgegeven en onkruid groeit in de uitstroom van zoet water.
De plaats is prima voor een nacht of twee om de prachtige stad Colmar te zien. Honden kosten hier 3 € toeslag, wat helaas niet wordt vermeld, maar ook op het prijsbord bij de ingang staat (zie foto). Zeer vriendelijke ontvangst bij de registratie. De percelen zijn perfect lang en breed genoeg. We komen zeker nog een keer terug. We vonden het leuk.
Zeer mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Stad ligt op loopafstand. Winkelcentrum evenals Netto, Norma, Aldi en Lidl zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Operators zijn erg aardig en behulpzaam. Plaatsen in 3 categorieën: 7m = 9 €, 8m = 10 € en 9m = 11 €. De plaats wordt zeer bezocht door Spanjaarden en Italianen, we vinden het erg goed.
Pitch bestaat niet, is meer een parkeerstrook op een drukke dagstraat. Betere rit naar een van de 3 nabijgelegen gemengde parkeerplaatsen.
Pitch bestaat niet. Het is een brede parkstrook over een drukke straat gedurende de dag. Ongelofelijk wat hier wordt geregistreerd als een parkeerplaats. Betere rit naar een van de mix-parkeerplaatsen in de stad. Beter en stiller! In het dorp zelf geen restaurants, alleen kebab en pizza-taxi.
Goede plek om te verblijven. Is eigenlijk heel goed, winkels in de buurt zijn gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Alleen afvalcontainer, anders niets. Voor een nacht perfect passend.
Niemand heeft zo'n parkeerplaats nodig. Onzorgvuldig aangelegd, pakketten zijn te lang maar te smal. Als de plaats vol is, zal het moeilijk zijn om te parkeren. Geen elektriciteit, geen wifi, koude douches, al gebroken toiletten, diepe, grote, gevaarlijke gaten op het plein, aanvoer en afvoer is een complete misplaatsing. Te vragen om € 12 grenst al aan fraude. Heel erg slecht alles!
Zeer mooie, schone en duidelijke plaats met voorbeeldige, zeer behulpzame aardige exploitanten. Schone toiletten en douches, geweldige locatie direct aan de Moezel en centrum. Bakkerijen, supermarkt, alles in de buurt. De zaterdagmarkt is in de stad. We zullen zeker terugkomen!
Heb de ruimte alleen gebruikt voor aanvoer en afvoer. Gelegen direct aan een grote rotonde op een grote rondweg in / nabij de stad. Snelweg, snelweg, etc. ligt in de directe omgeving. Om nogal ongeschikt te blijven vanwege het lawaai.
Beste plek om te verblijven, meer is bijna niet gratis!
Een kleine, schone en nette parkeerplaats in het midden van het dorp. Geweldig voor een wandeling en om de plaats te zien. De plaatsen zijn gemarkeerd met kleine ronde metalen doppen in de grond. De plaats is een beetje scheef maar je kunt probleemloos gaan zwijnen en uitlijnen. WC-uitloop en grijs watervrij, de rest moet worden betaald met munten. Dumpster beschikbaar.
De standplaats is een iets bredere parkstrook in een zijstraat. De plaats is erg goed om het strand en de stad te zien. Oké voor één nacht, maar blijf gewoon weg. Pure toeristische plaats. V / E bevindt zich op de parkeerplaats aan het begin van de straat naast de skaterplaats.
Eind mei 2018 waren er 3 voertuigen voor de nacht. Want de ruimte is ook perfect. Lidl om de hoek. Oude stad is erg mooi, zeker een bezoek waard. 'S nachts is de plaats erg rustig, verwijdering een beetje moeilijk maar haalbaar. Over het algemeen maakt de V / E-faciliteit een ietwat vuile indruk.
Je staat mobiel op straat op straat. Verwijdering te voet in de winter. Verwijdering is erg vies geweest. OK voor één nacht, maar dan is het tijd om weer te rijden. Ik begrijp niet hoe sommigen hier dagen of weken kunnen staan ...
Super mooie plek op toplocatie. Alles op loopafstand, supermarkt, stad, zee, promenade. En erg goedkoop. Het is geweldig dat je zijn (Spaanse) gasfles tegen een redelijke prijs kunt inruilen.
Leuke plek, lozen meteen bij de ingang met plaats om in te rijden. Met iets manoeuvreren ook geschikt voor langere campers.