@Elaine1961
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Sitecode: 20217
Wij kom aan rijden kun gelijk plek uitzoeken. Ruimen plekken idd super. Zwem bad was ook zalig. Was gelegenheid ook top heet water blood heet en schoon. Eigenaar ook heel vriendelijk Engels mevrouw. Ik kom zeker keer terug top.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Sitecode: 19576
bij aankomst cp leeg dus mocht staan waar we wilde, mooi voor het gras dus mooie uitkijk over de heuvels. keurig verzorgd, schoon, zeer vriendelijke mensen. hebben 2 dagen gestaan. 2e dag hebben n toer. gemaakt en bij terugkomst waren er 2 nieuwe gasten. konden zelfde plek weer staan(hadden stoel en tafel laten staan) ‘s avonds heerlijk gegeten in restaurant fondue en dat was all inclusief en 1 dag staan eerst van rekening afgetrokken.
heerlijk overnachting. we hebben een bezichtiging gedaan op de mine. heel indrukwekkend. alle respect voor de mine werkers vroeger. wij komen zeker hier nog een keer terug.
eerste X op pad met camper zeeeer vriendelijke ontvangst alles inbegrepen alles nieuw nog verdere uitbreiding accommodatie voor volgend jaar zeker aan te bevelen mochten zelfs volgende dag langer blijven zonder extra kosten