@Elchi
Februari 2026
Een prachtig gelegen camping. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en in goede staat. Ontbijt is verkrijgbaar in het restaurant (vooraf te bestellen de avond ervoor) en 's avonds kunt u kiezen tussen een buffet of à la carte dineren. In de winter kunt u fatbikes, langlaufuitrusting en sneeuwschoenen huren. Wij betaalden €34 per nacht in februari, inclusief elektriciteit.
Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Het receptiepersoneel is erg vriendelijk, de sanitaire voorzieningen zijn schoon, een beetje gedateerd, maar prima in orde met heerlijk warm water. De badkamer is ook vrij groot, dus u wordt niet helemaal nat tijdens het douchen. Een wasmachine en droger zijn beschikbaar voor € 3,50. Langlaufmateriaal kan via de receptie gehuurd worden (€ 5). De langlaufpiste ligt direct naast het hotel. We verbleven er één nacht en waren zeer tevreden.
2023
Helaas kunnen wij de goede recensies niet begrijpen. Na regen was de plaats erg modderig. Hij zag er over het algemeen onaantrekkelijk uit. we reden weer.
Ruimte alleen geschikt voor kleinere stacaravans. De weg omhoog is steil en smal. Sanitair is nauwelijks te gebruiken (oud, niet schoon, sommige wc-brillen ontbreken, sommige douches en toiletten kunnen niet op slot). De plaatsen zijn modderig na regen. We kwamen er met moeite vanaf. 20€ voor 1 nacht met stroom is zeker te veel voor deze plek.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Zeer mooie camping die in de winter goed geruimd is. Douches en toiletten zijn schoon. We betaalden 330SK met stroom. Aankomst ongecompliceerd - gewoon bellen als je er bent. Om te verzamelen wordt vervolgens op de WoMo geklopt.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Helaas wordt de oprit in de winter niet vrijgemaakt.
2019
Sitecode: 11915
Eenvoudige cp op grind. Eind april waren we helemaal alleen. Café was nog steeds gesloten. Toiletten op de parkeerplaats waren open. OK voor 1 nacht.
Mooi gelegen aan de rivier. In de zomer is schaduw in de bovenste parkeerplaatsen. Sanitaire voorzieningen oké, een beetje oud, maar schoon. In de omgeving is een Huskyfarm-is een bezoek waard.
Toonhoogte in de haven. Is niet bewegwijzerd. Leuke uitstraling. Voor 1 nacht voor of na het bezoek aan de Noordkaap OK. Anders is er niets.
Goede plek. Sanitaire voorzieningen schoon en modern. Niet erg redelijk geprijsd, maar volledig ok. Personeel erg leuk. Als u zelf geen ontbijt wilt maken, kunt u er zelfs eten in een bistro. Loop naar Tromsø ongeveer 30 ', evenals de kabelbaan. Aanbevolen.