@Elchi

Een locatie beoordeeld13 dagen geleden

Een prachtig gelegen camping. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en in goede staat. Ontbijt is verkrijgbaar in het restaurant (vooraf te bestellen de avond ervoor) en 's avonds kunt u kiezen tussen een buffet of à la carte dineren. In de winter kunt u fatbikes, langlaufuitrusting en sneeuwschoenen huren. Wij betaalden €34 per nacht in februari, inclusief elektriciteit.

Een locatie beoordeeld15 dagen geleden

Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Het receptiepersoneel is erg vriendelijk, de sanitaire voorzieningen zijn schoon, een beetje gedateerd, maar prima in orde met heerlijk warm water. De badkamer is ook vrij groot, dus u wordt niet helemaal nat tijdens het douchen. Een wasmachine en droger zijn beschikbaar voor € 3,50. Langlaufmateriaal kan via de receptie gehuurd worden (€ 5). De langlaufpiste ligt direct naast het hotel. We verbleven er één nacht en waren zeer tevreden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Helaas kunnen wij de goede recensies niet begrijpen. Na regen was de plaats erg modderig. Hij zag er over het algemeen onaantrekkelijk uit. we reden weer.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ruimte alleen geschikt voor kleinere stacaravans. De weg omhoog is steil en smal. Sanitair is nauwelijks te gebruiken (oud, niet schoon, sommige wc-brillen ontbreken, sommige douches en toiletten kunnen niet op slot). De plaatsen zijn modderig na regen. We kwamen er met moeite vanaf. 20€ voor 1 nacht met stroom is zeker te veel voor deze plek.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Zeer mooie camping die in de winter goed geruimd is. Douches en toiletten zijn schoon. We betaalden 330SK met stroom. Aankomst ongecompliceerd - gewoon bellen als je er bent. Om te verzamelen wordt vervolgens op de WoMo geklopt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Helaas wordt de oprit in de winter niet vrijgemaakt.

Sitecode: 11915

Eenvoudige cp op grind. Eind april waren we helemaal alleen. Café was nog steeds gesloten. Toiletten op de parkeerplaats waren open. OK voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi gelegen aan de rivier. In de zomer is schaduw in de bovenste parkeerplaatsen. Sanitaire voorzieningen oké, een beetje oud, maar schoon. In de omgeving is een Huskyfarm-is een bezoek waard.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Toonhoogte in de haven. Is niet bewegwijzerd. Leuke uitstraling. Voor 1 nacht voor of na het bezoek aan de Noordkaap OK. Anders is er niets.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede plek. Sanitaire voorzieningen schoon en modern. Niet erg redelijk geprijsd, maar volledig ok. Personeel erg leuk. Als u zelf geen ontbijt wilt maken, kunt u er zelfs eten in een bistro. Loop naar Tromsø ongeveer 30 ', evenals de kabelbaan. Aanbevolen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eind april waren we helemaal alleen. Sanitaire voorzieningen ok en schoon. Rustig en afgelegen van de weg.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

OK voor één nacht. Toilet en douche hebben we niet gevonden. De plaats was begin mei al goed bezocht. In de zomer moet je er zeker vroeg zijn. De straat was een beetje luid. We vinden al 200 NOK sporters voor deze plek.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Cp op gras, dat zacht wordt in de regen, zodat men alleen met slippen weer op komt op de weg. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en comfortabel. Warm water is alleen beschikbaar voor contant geld: 10 NOK voor 4 '. Helaas, toen we er begin mei aankwamen, was er niemand om een douchekaart te kopen. We betaalden NOK 390 met elektriciteit - veel te duur voor de plek.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek, geweldig uitzicht, geweldige faciliteiten. Tot nu toe de beste camping die ik in Noorwegen heb gezien. Niet geprijsd, maar de prijs waard. Als je wilt, kun je je kano ook in het water laten. Douches kosten 10 NOK voor 5 '. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Camping in orde, heel eenvoudig. De sanitaire voorzieningen worden duidelijk oud. Slechts 1 douche voor elk geslacht (10 NOK gedurende 5 minuten). leuke beheerder WiFi is alleen in de directe omgeving van de receptie. 220 NOK zijn duur voor deze plek. landelijke, maar zeer mooie locatie.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Alle leverings- en verwijderingsopties beschikbaar. Toilet beschikbaar in de lounge van de manege, rustiek en oud worden. Geen douche. Plaats in het midden van de tuin aan de ketting voor de paarden. Eigenaar erg leuk. 200 kronen vinden wij naar onze mening te duur.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie parkeerplaats bij het meer. Toiletten functioneel en schoon. We betaalden 150 CZK plus 30 CZK voor elektriciteit. Leuke operator. We hadden geen Zweeds geld. De zoon kwam nog meer met de kaartlezer! Behalve een andere RV en enkele schapen waren we alleen (begin mei).