@Elenbaas

- Mercedes
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 196001
Vorige reviewer is denk ik topatleet, maar is toch zeker 20-30 min. Lopen naar de bron.wel leuke wandeling door het park. Cp is verder prima.
Februari 2026
prima plek om te staan,geen voorzieningen. wel veel honden maar zijn vriendelijk en blaffen snachts niet. geen bedelende kinderen gezien. wel veel afval naast prullenbak dus beter je afval meenemen geef de honden wat te drinken en evt. wat te eten
Rustige camperplaats met alle voorzieningen gratis door gemeente beschikbaar gesteld. Sportfaciliteiten en toiletten aanwezig Stroom tegen betaling
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

echt superleuk plekje aan klein jachthaventje. keurig netjes sanitair. 8 euro geen stroom of verzorging. wel eettentjes
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

werkelijk een paradijselijke plek,alles klopt.schoon sanitair prachtige kleinschalige rustige locatie. lekker eten in het kleine restaurantje. zeer vriendelijke beheerders. broodservice in de ochtend. super plek
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

kan me niet vinden in de laatste recensie, is keurig opgeruimd,zikn hele dsg bezig met onderhoud ook sanitair wordt goed bijgehouden. vriendelijke ontvangst. heb hiet een paar dagen prima gestaan
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 91992
niks aan toe te voegen top cp