@Elfeve

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Superleuke plek! We werden warm ontvangen door Martin en genoten volop van de alpaca’s. Met deze funky hummende dieren hebben we zelfs een wandeling gemaakt. Zeker de moeite waard om naar de mogelijkheden te vragen. Op woensdagavond repeteert er een plaatselijke band, heel gezellig om met een drankje bij te zitten. Voor ons absoluut een van de hoogtepunten van de vakantie! 🦙

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Bij aankomst wordt na even bellen de poort door José open gedaan. Niet veel later komt deze vriendelijke man langs. Sanintair is netjes. Invalide toilet is aanwezig. Was + droger kost €7,- (je kan pinnen!). Je krijgt een pasje om het beveiligde terrein op en af te komen. Bushalte is op loopafstand. Fijne plek bij València.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Dit was voor ons een functionele overnachting om Venetië te bezoeken. Zoals eerder genoemd is het sanitair verouderd en niet fris. Bewaar je bon na aankomst goed, deze moet je scannen bij de automaat om te betalen bij vertrek. Stroom = €5,-. Tip: Burano is overdag ook zeer de moeite waard, 45 minuten met de boot vanaf Venetië.

Sitecode: 12098

Rustige parkeerplaats voor maximaal 48 uur. Klein charmant plaatsje met een supermarkt, pizzeria en ijssalon op loopafstand. Ook een park met speelgelegenheid voor kinderen. (Daar zijn honden niet toegestaan.) Links van de parkeerplaats langs de begraafplaats laten de locals hun honden uit. Jeugd wel gezien maar geen overlast van gehad. Nabij een kerk die om het hele en halve uur slaat. Voor ons voor herhaling vatbaar. Mooi uitzicht!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We werden vriendelijk ontvangen. Douche/ toiletten/ stroom/ wasmachine kan je los voor betalen. Wij waren ongeveer €35 kwijt voor 4 personen en 1 wasbeurt. Aldi en Lidl op rijafstand.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Betalen bij de automaat, €5. Oordopjes mee, verder prima plek. je parkeert langs de Moezel. Klein stukje lopen en je komt een charmant plaatsje in. Voor herhaling vatbaar.