@EliFra
Lid van Campercontact sinds 2019

Zeer druk in het hoogseizoen door degenen die een aangename toegang tot het meer willen. Kan parkeren, geen mogelijkheid tot kamperen. Comfortabel en redelijk vlak. Gescheiden inzameling, geen andere diensten. Mogelijkheid tot branden en grillen aan het meer.
Op asfalt en relatief stil. Zeer dicht bij het centrum en compleet met camperservice en elektriciteit. Op de vlakke en enkele schaduwrijke plaatsen
Grote verharde tuin. Water laden en lossen + functionele toiletservice (tegen betaling). Mogelijkheid om te parkeren met uitzicht op de rivier of in de beschutting van de brug met uitzicht op een parkeerplaats. Vervelende helling die het gebruik van wiggen in het grootste deel van het plein dwingt.
Geen service. Rustige omgeving in de buurt van de stad. Zwemmeer met goed uitgerust en goedkoop strand. Prachtig water!
Heel stil. Aanbevolen voor mensen die er doorheen gaan, vooral omdat ze gratis zijn. Geen laden / lossen, geen elektriciteit of services. Grindbodem. Niet erg schaduwrijk. Parkeerplaats direct onder de hoogspanningsdraden. In de omgeving kunt u wandelen in het bos en weinig anders doen.
Het parkeren op asfalt is langs de weg, lang genoeg om een camper te huisvesten, maar niet zo breed. Om het gebied te bereiken dat u in het midden van het land passeert, zodat de grotere voertuigen de route goed evalueren. Lichte helling, nachtverlichting, geen diensten.
Mooie vlakke onverharde weg, aan de rivier en met uitzicht op een aangename openbare tuin. Geen schaduw. Rustige omgeving met uitzondering van het geluid van de rivier heel dichtbij. Fontein beschikbaar.