@EliVonk
- 2020
Ik sluit me aan bij alle reviews hiervoor. Een parel van een camperplaats die er uit ziet als een siertuin. Doordat er weinig campers stonden kwam de tuin des te beter tot z’n recht. Het sanitair is krap maar dat wordt door de netheid ervan helemaal goed gemaakt. En wat een vertrouwen in de mensheid mbt tot betalen. Wie durft er dat vertrouwen te beschamen?
Sitecode: 20409
Een geweldige camping in alle opzichten. We zijn nu maar een nacht gebleven maar komen zeker terug voor meer.
Telefoon wordt niet opgenomen, mail niet beantwoord, en de plek zelf bestaat niet meer. Uitschrijven.
Niet te vinden! ik ga niet stil staan op een snelle doorgaande weg. Als het niet beter kan worden aangegeven, dan maar niet.
Prima plek om een nachtje door te brengen. Aanmelden bij de zuil met vol zonlicht op het display waar van alles ingevuld moet worden is een ware uitdaging. Voordat de zuil 2 toegangspasjes uitspuwt ben je al gauw 15 minuten verder.
Mooie plek om de stad te bezoeken die zeker de moeite waard is. Je moet wel geluk hebben als je nog een plekje vrij wil hebben.
Idd goede plek om te overnachten in de buurt van La Rochelle. Als camperplaats voldoende. Maar laat dat gratis WiFi er maar af. Je kan wel contact maken met de WiFi maar daarna is alles afgesloten. Een vals lokkertje dus.
Deze camping heeft alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen. Schoon, prima sanitair, ruime plekken en behulpzaam personeel. We hebben genoten en komen zeker terug.
Met 100 betaalde plaatsen moet het toch mogelijk zijn om met een prijs van € 20,- per nacht meer dan 1 dames en 1 heren toilet te realiseren. Dat die dan ook nog eens niet fris ruikt ligt voor de hand. Locatie is prima.
Wat een geweldige plek! wie heeft er ooit een plek gevonden met een eigen prive strand en wat een ruimte. zelf een verrekijker meenemen en bootjes kijken. Kan je heel lang volhouden. Sanitair is zeer beperkt maar wel redelijk schoon. Geen enkel beheer aanwezig en een prijs die voor een onbeheerde plek en zulk beperkt sanitair te hoog is. Anders de volledige 5 sterren. Vanavond nog het restaurant ter plekke bezoeken, ziet er wel goed uit.
Een camping waar gewoon alles aan klopt. Geen enkele aanmerking. Van vriendelijkheid en efficiëntie tot werkende techniek en super netjes sanitair . zelfs de wifi werkt. In tegenstelling tot veel campings waar hij wel aanwezig is maar voor geen meter werkt omdat er meer dan twee op aangesloten zijn.
prima camping , niets mis mee. alleen de prijs is extreem hoog! je voelt je een oor aangenaaid. Laat u zich niet misleiden door de prijs in deze app. €63,- is de prijs die ik voor 1 nacht moest neertellen (excl. warm water, die werd afzonderlijk in rekening gebracht). oa € 9,- reserveringskosten. waar vind je dat nog.
ik ga niet alles herhalen wat er al in de vorige reviews staat maar zeg alleen dat ik me bij alle vorige aansluit.
Geweldige camperplaats met gezellige en behulpzame beheerders die je veel succes gunt. Alles nieuw en nog in ontwikkeling maar er is voldoende gereed voor een heerlijk verblijf. Een aanrader en we komen zeker terug.
Mooie en goed onderhouden camperplaats waar de te kleine plekken worden gecompenseerd door mooie gazons direct grenzend aan de camperplaats. Maar ook het prachtige uitzicht over de randmeren geven deze plek iets extra’s. We komen zeker nog een keer terug.
Weer vele plekken beschikbaar.
Echt heel slecht. Een nieuwkomer die zijn camper zodanig neerzet dat de luifel aan dezelfde kant komt(!) en dan deze uitdraaien waarna ik als ik terugkom die van mij niet eens meer uit kan draaien. Echt the limit en heb er knap de pest in maar heb al voor 3 nachten betaald.
uit het bestand verwijderen! Met camper niet te vinden of te bereiken. Gezocht om stad te bekijken maar niet gevonden. wel een paar keer bijna vast in de smalle straatjes.
Er wordt € 95,- !! per nacht gevraagd. onbeschoft duur dus. heeft niets te maken met de prijs die wordt genoemd in Campercontact. Gauw verder zoeken.
Alle voorgaande recensies zijn meer dan waar. wij waren van plan om één nacht te blijven, werden er twee en uiteindelijk 5. rust, kleinschalig en een mooie stad binnen bereik van de fiets. totaal score: voortreffelijk!
prima camping. maar als de toiletten al een week stuk zijn ontbreekt er iets aan denoeganisatie
Een camping die alles heeft wat je van een goede camping verwacht. Schoon en goed werkend (oud) sanitaire. Ruime plekken. Vriendelijke en behulpzame staff. Echt genieten aan zwembad en het meer. Alleen, zoals alles in Zwitserland, smerig duur. Samen voor 70 euro per nacht is erg (te)veel geld.
geweldige camping. gedateerd maar redelijk functionerend sanitair. behulpzaam personeel. minpunt is de slechte WiFi, ook als je bijbetaalt (niet van deze tijd). het feit dat het (keurige) zwembad van 1 tot 3 dicht gaat is heel bijzonder op een plek waar je van het openbaar vervoer afhankelijk bent om wat anders te doen. voor de rest, echt een aanrader!
We waren er maar twee nachten maar die waren dan ook perfect. Behulpzaam en vriendelijk personeel, sanitair van hoog niveau in alle opzichten, en een goed onderhouden terrein. top locatie. Behalve betaalde WiFi (€ 5,-!), dat is niet meer van deze tijd.