@Elipeet
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Sitecode: 196591
Smalle plaatsen. Geen voorzieningen en dag en last verkeerd geluiden. Bussen die elk kwartier komen draaien. Wel Perfect om het dorp te bezoeken.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Rustige plaats bij het mijn museum. Voldoende plaatsen. Voorzieningen aanwezig maar even uit gebruik. Lozen kan wel. Afvalbakken aanwezig. Plaatsen zijn niet helemaal recht. Heerlijk gestaan hier en hebben genoten van de stilte en de uil.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Sitecode: 195200
Niet echt rustig. Veel verkeer geluiden. Wij zijn na twee uur afwachten verder gegaan.
Sitecode: 197655
Drukke algemene parkeerplaats met 5 “gereserveerde” plaatsen voor campers, die echter bezet waren door personenauto’s van dagjesmensen. Maar: plaats genoeg. Vlak aan doorgaande weg, maar ‘ ‘s nachts redelijk rustig.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
na zes jaar weer in deze rustige camperplaats. De rust is nog steeds aanwezig. je kunt naar de toren wandelen. En nieuw is dat de vele plaatsen verlicht zijn. met bewegingsmelder. Water is bij de ingang begraafplaats.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
rustige plaats met alle voorzieningen op stroom na. geschikt voor vijf campers. de weg die ervoor loopt is heel rustig.
2023
coördinaten kloppen niet. Rijden tot achteraan bedrijven. staan (tijdelijk) bordjes. Voor lozen die geen moeite want dat kan daar niet. Er is geen put oid voor wc en geen water. evt grijs water lozen kan wel. Overnachten is mogelijk als je hiervoor kiest, daarom 2 sterretje. wij zijn doorgereden.
rustige plaatsen op voormalige camping. Alle voorzieningen behalve stroom. wc en warme douche. Wel netjes achter laten zodat het ‘zolang mogelijk’ gratis blijft.