@Elitje
LET OP... PRIJS IS NIET JUIST!!! Alles zag er perfect uit, zwembad, sauna, winkeltje met verse broodjes, proper sanitair,... Alleen zijn we serieus geschrokken van de prijs. € 71,20 voor 1 nacht (19/08/2025) met 2 personen + de camper zonder elektriciteit, met taxen... We hadden enkel een slaapplaats nodig op de terugreis... We hadden ons laten misleiden door de prijs op deze site. DIT IS DUS NIET CORRECT!!!
Heel mooi gelegen en rustige plek aan de rivier. Ideaal na het bezoek aan de grotten, wij hadden de laatste tour (16u) Vriendelijke mensen. De prijs klopt niet: €34 betaald voor 1 nacht met 2 personen (€13,50 p.p.) met camper + elektriciteit (€4) en (2x €1,50) touristentax. Jammer dat je hier je chemisch toilet niet kan lozen.
Hier staat "No Camping" enkel parkeren.
Goeie plek om 24u te staan. Ideaal om Girona te bezoeken. Ik kreeg info i.v.m. openbaar vervoer en een stadsplannetje van de heel vriendelijke dame van het onthaal. De plaats wordt 24/24 bewaakt. Er zijn ook camera's. Dat gaf ons wel een veilig gevoel, daarom kozen we voor deze plaats. We hadden vorig jaar in Cannes een slechte ervaring (inbraak overdag) op een niet betalende en niet bewaakte parking. Het sanitair wordt regelmatig gepoetst.