@Ellen-Ruud
- 2020
We hebben genoten! Je mag zelf een plekje uitkiezen en hoe je wilt staan. De plekken zijn heel groot. Je heb water, stroom en afvoer bij je camper. Bij Er is een ruimte met twee douches met toiletten en nog een tweede gebouwtje met 1 douche en drie toiletten. Er is geen vaste aankomst en vertrek tijd. De omgeving is zeker de moeite waard. Het bos is heel dichtbij en genoeg te zien om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Dus een aanrader!
Nog steeds een mooie Camper plek. We hadden het laatste vrije plekje vandaag.
Lekker met de paasdagen er even uit met de Camper. Wat een mooie en rustige MidiCamping is dit met aardige eigenaren. Ruime plaatsen en alles tot in de puntjes geregeld met mooi sanitair gebouw. Water punt met afvoer direct naast de plek. We komen zeker terug.
wat een heerlijke camperplaats. Je wordt gastvrij ontvangen door Crista en Ferdy met een gratis bakje koffie. Avonds gezellig rond het kampvuur bij praten met andere gasten. we hebben genoten en komen zeker terug als we in de buurt zijn.
de linker service is nog beschikbaar en goed schoon! op de foto’s zie je de rechter en die werkt niet meer.
Hele mooie Boeren camping. Bij aankomt een rondleiding gekregen. Grote plaatsen. Mooi sanitair en lekkere douches. Komen zeker terug omdat er in de buurt ook nog genoeg te zien is.
Sitecode: 61966
Soms heb je geluk en is er een mooi plaatsje vrij. Echt een aanrader. Zijn meer dan de 3 plekken die aangegeven zijn. We blijven 1 nachtje. als dat niet bevalt laten we het weten.
Wat een heerlijke Camperplaats direct aan het bos. Zeer ruime plaatsen, mooi sanitair en douche. Alles goed geregeld. Aardige eigenaar. Wat ook leuk is dat er lokale biertjes verkocht worden. We komen zeker snel terug.
Wat een mooie Camperplaats is dit. Alles op en top geregeld. Grote eigen plaatsen zowel in de schaduw als in de zon. Aardige eigenaar en je kan per dag betalen met een enveloppe. We komen zeker terug want er is nog genoeg te zien in de omgeving.
Let op in het hoogseizoen is de prijs €10. Nu precies vandaag is de prijs weer €7. Het is hier heerlijk rustig. om 11 uur aangekomen en er was verder niemand. Nu om 19:30 uur staan we met 5 Campers. Heerlijk om te wandelen en dat hebben we gedaan. Rondje van 10 km met de honden naar Omaha Beach strand. Als je op Komoot kijkt kan je ons rondje vinden. Morgen gaan we zonder honden op de fiets een rondje maken en langs Normandy American Cemetery.
We hebben genoten. Wat een fijne plek om te camperen. Alles is aanwezig. Er ligt heerlijke kruidenkoek voor je klaar bij het informatie hokje. Daar vind je ook alle informatie over de omgeving en fiets en wandel routes etc De eigenaars Jos en Jolande komen ook af en toe langs voor een praatje en helpen je graag bij vragen of problemen. Een aanrader.
We zijn op de terug weg naar Nederland. Wat een heerlijke Camping. Je kan zelf een plek uitzoeken. Wij konden lekker aan het water staan. Geen blokken nodig voor de Camper. Prima WiFi met de CampPro2 omdat we helemaal achter aan stonden is dat wel nodig. Ook de douches zijn lekker warm en hebben een harde straal. Camping is niet meer van Nederlandse eigenaar maar ze spreken Duits en Engels. Echt een aanrader.!!!!.
Deze camping is echt een aanrader! Je wordt gastvrij ontvangen door Bruno. Bruno is een hele vrolijke man die heel behulpzaam is. De camping is niet duur en de sanitair is heel schoon en je heb heerlijk warm water om te douchen met een harde straal.