@EllenvdB
- 1986
- Buscamper
Prachtig gelegen in de natuur tussen de bergen , riviertje, onder bomen en grasveld. Erg vriendelijke gastheer. Busstop voor de deur. restaurantje cq. koffiebar in dezelfde straat op 400 meter. goede sanitaire voorzieningen met uitbreiding in 2027. een gouden plek voor de rustzoekers

Mooie en goed verzorgde camperplek bij wijnboer en wijnwinkel, met heerlijke wijnen. Luxe sanitair. Mogelijkheid om tegen betaling, gebruik te maken van de jacuzzi en sauna. Zwembad is ook aanwezig. Goed verzorgd ontbijt mogelijk. Wij hebben mooie fietstochten gemaakt. Openluchtmuseum in Kumrovec "staro Selo" bezocht. Er is een restaurantje op 800 m. afstand. Wij danken Simon en Nika voor de fantastische tijd. Mooie en warme herinnering.

Zeer vriendelijke eigenaars. spreken Frans, Engels en Duits. Sanitair is schoon. Je kunt er tevens wat te eten en te drinken krijgen. En ze hebben een broodservice. En met warm weer...een heerlijk zwembad waar je heerlijk kunt dobberen.... In de omgeving kun je heerlijk fietsen.

oud maar alles werkt naar behoren
Heerlijke en prachtige plek, met veel vogelgezang. Mooie pluktuin met vijver en strandje en binnen en buitenterras, alwaar een drankje of een hapje kunt krijgen. Sanitair zeer zuiver en met het muntje heb je 10 minuten warm water. Wij kwamen hier lekker tot rust