@ElliP
Mooi veld met geweldige gastheren. We hadden elandburgers vooraf besteld en kregen heerlijk eten geserveerd door Nadja en Alex. Na de mooie avond konden we door het saunaraam het berkenbos inkijken. Wij hadden graag nog wat langer willen blijven, maar moesten helaas verder.
Mooiste welkom en "zorg" ooit van Patrick, Sani brandschoon, coole strandbar
Super grote, liefdevol verzorgde parkeerplaats
Toegang via de slagboom, parkeertarieven zie foto. Vraag water (en) elektriciteit aan bij de receptie.
De afvoer is nog steeds geblokkeerd.
De plaats is niet zo idyllisch als we hadden verwacht op basis van de startpagina. Soms sta je op grind. De wintertuin en de barbecueplek zijn geweldig. Maar bij het afwassen is er bijvoorbeeld alleen maar koud water. Broodjes (gebakken, niet van de bakkerij) kunnen alleen worden afgehaald van 08.30 uur tot 09.00 uur. De prijs van € 37,50 of € 47,50 per nacht vinden wij niet redelijk. De plaats is oké, maar voor de prijs zou je naar een camping kunnen gaan
Een chip voor vers water is verkrijgbaar bij de receptie van de camping
Als het kort na acht uur 's ochtends toetert, is het de bakkerij met de broodjes.
Pas op voor nat en regen op de weide. Er loopt een lichte helling naar de straat. We waren vast komen te zitten met Pasen en we waren waarschijnlijk niet de eerste, zoals de super aardige helpers van de plaats meldden.
Sanistatie is defect