@Ellico
wij waren er al iets naar 12 uur. er hing een briefje. op de deur waar je kon staan. je moet wel even reserveren. geen probleem bij de poort. gewoon camper op de plek zetten. en later even er naar toe lopen.
kinderen genoten. water wel koud 20 graden. in het zwembad. maar het is sept. prachtig aan gelegd. betaalde 50 euro. met 5 personen. douchen. prima geen munt systeem elektra komt er nog bij. op de plaats munten in het apparaat gooien. denk dat we drie euro kwijt waren
prima camping. prettig ontvangen. konden zelf een plekje uit kiezen. er is een bistro. er komen. mensen om het weekend. te vieren. air trampolines. 3.50 per dag. en 20 euro. voor 5 pers. douche muntjes. er is een deur , maar fijn warm water. kinderen hebben zich vermaakt. zijn nog even naar het tropisch zwembad gereden in de stad. er zijn slagbomen. er waren slechte revieuws. niet ervaren. top
‘s morgens gebeld. we waren welkom. bij aankomst gevraagd bij een eet tent. camping was over een brug. maar je kon er niet staan het stond onderwater. heb wel gekeken maar zag geen stroom palen. ook geen toiletten. alleen voetbal vereniging. ze vertelde dat hij nog wel kwam maar wist niet wanneer. we zijn vertrokken naar oulemar
Sitecode: 11935
Zeer gastvrije camping. Hartelijke welkom geheten door de eigenaar met een borrel en een hapje. Elke dag om drie uur staat er wat lekkers klaar. De Langos was erg lekker. Met de eigenaar naar de markt i Pecs geweest. Prima verblijf en nette douches.
ik vond de sardientjes mee vallen. alleen het weekend. dan is het erg druk. maar geen last van gehad. gewoon voor de drukte genieten. je mag erin van 7 tot 22 uur. de mensen komen pas om 10 uur. de camping plek is er niet echt. iedereen staat door elkaar. je zet maar gewoon neer. genoten dat we vooraan stonden. overal heerlijke eettentjes. en je kan ook makkelijk lopen naar de super markt. prima plek. wc goed gepoetst