@EllieNooteboom
- 2014
- Weinsberg Imperiale S
- 2008
Alles wat je nodig hebt, is er! wat je erbij krijgt, is een bijzonder hartelijk ontvangst. vriendelijkheid ieder moment van de dag. Meedenken en oplossingen bieden als je iets vraagt. kortom het verblijf was heerlijk! We komen zeker terug. Grote pluim voor de beheerders 🥰
Mooie camping met zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. De douches zijn warm en zeer netjes. Er is een nieuw gebouw gecreëerd voor de afwas en deze is echt heel mooi en ruim. Regelmatig staan er activiteiten die in de omgeving te doen zijn op het mededelingenbord. Kortom, het is echt een fijne camping in een mooie omgeving, waar alles klopt en goed verzorgd is.
Leuke camping met alle voorzieningen. Keuze uit 4 of 10 ampere. Je mag zelf je plek uitkiezen. Eenvoudig Frans sanitair met een heerlijk warme douche en schoon. Goede ligging ten opzichte van Arreau.
Heel vriendelijk ontvangst. Beheerders die meedenken indien je problemen hebt. Net sanitair en heerlijke warme douches. Mooie omgeving.
Sitecode: 20146
Mooie camping en Camperpark. Sanitair is schoon, maar dat mag ook wel als € 1,50 moet betalen voor 5 minuten. WiFi is niet best. Supermarkt met verse broodjes is heel fijn. Wij waren tevreden over ons verblijf.
Leuke camping. Gebruikt voor doorreis, dus niet veel van omgeving gezien. Schoon sanitair, warme douche,, knop zou wat mij betreft wat langer water mogen geven. Snackbar prima en broodjes service!
Leuke camping, vriendelijke beheerders. Ontvangst zeer hartelijk. Sanitair gedateerd, maar schoon en warme douche. Zeker een plek om terug te komen.
Mooie CP die alles heeft wat een Camperaar kan wensen. Vriendelijke beheerders en goede informatie op moment dat je laat aankomt. Voor herhaling vatbaar.
Mooie camping en schoon sanitair. Broodjes service top! Zeker nu de plaatselijke bakker op vakantie is. vriendelijk ontvangst. Jammer dat je een naheffing krijgt van 3Kwh voor 1 nachtje (best veel) van € 0,55 per KWh. Was bekend, maar toch minpuntje.
we hebben hier een week gestaan en dat is ons prima bevallen. nog erg rustig vanwege de start van het seizoen. Aardige gastvrouw, die vanwege een griepje, wat minder op de camping kwam. Was goed te bereiken via Whatsapp en reageerde zeer snel! Mooie omgeving voor fietsen en wandelen. Boodschappen op korte afstand. Een aanrader!
Mooie camping. zijn hier al diverse keren geweest. Helaas laat het onderhoud de wensen over. Sanitair matig tot slecht. Weing watertappunten voor campers.. Personeel aan balie is vriendelijk. Prijs vinden wij erg hoog € 27,42 voor 1 nacht.

Wat een genot om hier te zijn! Zeer vriendelijke beheerder, schoon sanitair, mooie ligging en winkels dichtbij. Bij het naar huis gaan voor een kleine bijdrage een mooie bos bloemen geplukt! Top!

Mooie camping, schoon sanitair, vriendelijk personeel aan de balie, heerlijk zwembad (28 graden). Geen winkels in directe omgeving, maar met de fiets goed te doen in Peronne. Fiets en wandelmogelijkheden volop. We wilden doorreizen, maar hebben er een week met veel plezier gestaan!
Camping in een rustige omgeving, direct aan het bos.. Schoon sanitair, mooie ruimte om afwas te doen. Ontzettend vriendelijke beheerster, dit voor iedereen een woordje heeft. Een aanrader!
Mooie camperplaats, met de voorzieningen die voor een camperaar noodzakelijk zijn, schoon sanitair, zeer vriendelijke beheerders en heerlijk gegeten in het restaurant. Een aanrader!

Mooie camping, schoon sanitair, zeer vriendelijke beheerders. we hebben de 1e Jeep Safari gemaakt van het seizoen. Was ontzettend leerzaam en leuk, wel wat aan de koude kant, maar het plezier was er niet minder om! Komen zeker terug! Bedankt voor het weekend!
We kwamen rond 16.30 uur op de camperplaats aan. Direct was het kijk nou! Wat mooi! Waar gaan we staan? Iedere plek is mooi! We zochten een plekje uit en liepen een rondje. Wat een mooie camperplaats, niets is vergeten! Hier wordt je blij van. Keurig sanitair en goede WiFi. De beheerders zijn uiterst vriendelijk en komen regelmatig een praatje houden. Complimenten voor deze beheerders, die weten waar ze mee bezig zijn. Wij komen zeker terug!

Hele leuke mini-camping. Uiterst vriendelijke beheerster. Goed en schoon sanitair. Van de drukke weg hebben wij geen last gehad. Van maandag tot zaterdag kun je ontbijt bij de camper laten serveren. Daar krijg je geen spijt van! Goed fietsen en wandelen in de omgeving. Zevenbergen heeft alles voor de dagelijkse boodschappen en meer. Komen zeker terug!
Leuke camping. Je loopt zo het stadje in met veel bezienswaardigheden. Goede wandel en fietsmogelijkheden. Vriendelijk beheerders en net sanitair, water niet echt heel warm. Wil je TV kijken, moet je zoeken voor een plekje, veel schaduw, heerlijk met warm weer!
Wederom een prettig verblijf van 3 nachten. Heerlijke camping voor tochtjes of op doorreis. Beheerders zeer vriendelijk en prima restaurant.
Wat een heerlijke camping! Super schoon sanitair, heel mooi zwembad, broodjes service en prima restaurant. Zeer vriendelijke beheerders. We wilden 2 nachten blijven, zijn er 7 geworden. In de omgeving is genoeg te zien.
Prima doorreis camping of voor een bezoek aan Lyon. Sanitair wat verouderd, redelijk schoon. Pizza was lekker!
Nette camping, vriendelijke beheerder die 's avonds het geld komt innen. Mooi onderhouden terrein. Sanitair kan schoner, maar klagen doen we niet, het was een leuk verblijf.
Mooie camping, net sanitair, wat verouderd. Het water was niet echt warm en de stopcontacten werkten niet. Ontvangst zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie wandeling vanaf de camping te maken.
Voor ons is dit een CP zoals we het graag zien. Vriendelijke beheerders, schoon sanitair, zelfs een gratis gekookt eitje. Helemaal TOP! We zijn hier nu 2x geweest en zeker niet voor het laatst! Bedankt!
Mooie camping, schoon sanitair. Vriendelijke beheerder. Goede wandel en fietsmogelijkheden. Niets op aan te merken! Top!
Aardige beheerders en een leuke verrassende camping! Schoon sanitair. Goede wandel en fietsomgeving. Geen satelliet ontvangst, dus wil je echt TV kijken zal je iets anders moeten zoeken.
Wat een mooie camperplaats zo dicht bij het centrum van Middelburg. Goed sanitair en ondanks de regen een heerlijk weekend gehad. Receptie personeel zeer vriendelijk. Top!
We zijn hier van 15/17 februari. Mooie camperplaats, vriendelijke dames aan de receptie. Sanitair schoon. Wandel en fiets mogelijkheden in overvloed. Ook s’ Gravenzande is een bezoek waard. Reden genoeg om nog een keer terug te komen.
Prima CP! Voor ons was 1 nachtje voldoende.
Hebben hier 4 nachten gestaan. Prima sanitair. Vriendelijke receptie. Een echte familie camping. Als je je eigen plan trekt, heb je hier een goede plek in het naseizoen.
Kwamen aan en hebben niemand gezien. Via briefje en enveloppe kon je inschrijven en betalen. Allemaal bordjes met hier niet gaan staan en rood/witte linten. Zag er niet gezellig uit, dus doorgereden.
Prima CP, alles goed verzorgd. 1 ding misten wij. Een afwas gelegenheid. Wij vinden dat erg prettig. Verder een plek waar je binnen 10 minuten in het mooie centrum van Maastricht bent. Supermarkt dichtbij.
Wij zijn hier begin oktober geweest. Sanitair op orde. Vriendelijke receptie medewerkers en prima camping om de mooie stad Avignon te bezoeken. Pontje vaart regelmatig, leuk om te doen.
Eenvoudige camping, schoon iets verouderd sanitair. Mooie plaatsen. Vriendelijke beheerder. Goede plek om langs de Rhône te fietsen. Aanrader!
Onvriendelijk personeel aan de receptie. Sanitair, zwembad goed. Vanaf 30-09 zijn het restaurant en de broodjes service gesloten. Als je TV wil kijken moet je een goede plek uitzoeken. Als dat mag, wij kregen een plek toegewezen.
Wat een heerlijke camperplaats. Vriendelijke beheerder die alles keurig uitlegt. Schoon sanitair en vriendelijke vrijwiligers van de jachthaven die zeer behulpzaam zijn. Wij hadden een kapotte dompelpomp en er werd direct aangeboden deze voor ons te halen.
Mooie camping. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tournus is een bezoek zeker waard! Aanrader!
Prima Camping. Veel Nederlanders. Mooi fiets en wandelmogelijkheden worden bij receptie aangeboden. Dorpje is niet bijzonder.
Fijne camping op doorreis. Zeer vriendelijk personeel. Net sanitair.
Mooie camping, vriendelijke beheerder. Leuk stadje met terrasjes en prima wandel en fiets mogelijkheden.
Gezellige camping, vriendelijke beheerders. Prima verblijf gehad en zeker een aanrader.
Goede camping, bijna niets op aan te merken, behalve de prijs, die is best hoog. € 26,10 voor 1 nacht. Uiteraard heb je de keuze om dit niet te doen.
Nette camping, schoon sanitair. Ruime plaatsen en vriendelijke beheerder. Het plaatsje is meer dan een bezoek waard.
Nette camperplaats en vriendelijke beheerder. Jammer dat er geen eigen douche gelegenheid is. De optie van de Wellness is niet prettig.
Onfatsoenlijk te woord gestaan. Dame zag je liever gaan dan komen. Hadden gezegd met 1 minuut terug te komen om af te rekenen. Had het kantoor gesloten en liep weg. Daar sta je dan!
Mooie camperplaats. Aardige beheerders! Doen er alles aan om je verblijf zeer prettig te maken. Top! Schoon sanitair en zeer goede WiFi.
Hier begin juni 1 nacht gestaan. Schitterend uitzicht. Vanwege het slechte weer nauwelijks gebruik gemaakt van het sanitair. Zag er goed uit. Vriendelijke beheerder.
Hier in juni 3 nachten gestaan. Zeer geschikt om Pujols te bezoeken. Vriendelijke Nederlands sprekende beheerder. Schoon sanitair. Zwembad heerlijk! Een aanrader!
Hier met Pinksteren gestaan. Mooie camperplaats. Zeer geschikt om Ieper te bezoeken. Schoon sanitair. Plek via automaat te betalen werkt zeer goed, wel goed de gebruiksaanwijzing lezen.
Afgelopen weekend hier geweest. Vriendelijk ontvangst, mooie camperplaats in de dorpskern met prima voorzieningen. Eigenaar was zelfs op zondag behulpzaam. Top! Komen zeker terug!
Mooie camping met camperplaatsen die gezien het najaar teveel in de schaduw liggen. Vriendelijk ontvangst. Het punt voor afvalwater lozen niet gevonden. Sanitair prima!