@Elly58leeuw
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Mooie grote plaatsen. Op fietsafstand van Dinan. Vriendelijke receptie. Sanitair ziet er mooi uit, kan wat beter schoongemaakt worden!
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Aardige camping, helaas was het water in de douches niet echt warm. Verder aardige mevouw aan de receptie. Mooie fietstochten gemaakt. Aanrader is Fort Loivons.
Juli 2026
Leuke nette camping. Echter prijzen kloppen niet. Eigenaar heeft aangegeven dat ze geen contact hebben met campercontact en dat ze niet de juiste info erop kunnen zetten!
Wij waren hier eind augustus. Omgeving is erg mooi, mooie keuken maar het sanitair was behoorlijk verouderd en het rook er ook niet fris.
Mooie camping met velden en bomen. Je mag zelf weten waar je gaat staan. Hele aardige beheerder. Toilet en douche zijn eenvoudig maar schoon en prima. Het stadje is op loopafstand en je kan er heel goed fietsen!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Camping met grote plekken. In de omgeving kan je prima fietsen. Eigenaren waren heel prettig. De bakker in het dorp is op loopafstand. Het sanitair is meer dan prima. We waren hier begin oktober 3 nachten.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camping met super uitzicht over het dal en stadje. De winkel is op loopafstand. Achter de camping loopt een heel mooi fietspad met 40 tunnels. Was echt genieten. Het sanitair was in orde.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Hele mooie ruime plaatsen. Mooie wandeltochten gemaakt. Het dorpje ligt op 2 km afstand en heeft verschillende bakkerijen. Lopend goed te doen vanaf de camping. We hebben hier 4 nachten gestaan. Eigenaars waren ook erg aardig.Sanitair was prima!
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camping. Lekker kunnen fietsen en wandelen.Je mag zelf je plekje uitzoeken. Het sanitair was bijzonder maar zeker schoon en een heerlijke douche!