@EllyWouters
- 2007
deze parkeerplaats is gewoon en er staat nergens een parkeerverbod. Goede plek voor een nacht, gewoon een grote parking
Sitecode: 71959
Prachtige camping, vlakbij de rivier. De toiletten en douches zijn schoon en het water is warm. Perfect. Je kunt er je was doen en er is ook een droger. Heel fijne plek, heel aardige eigenaar.

Prachtige camperparking, heel rustig en vriendelijke ontvangst.
mooie, kleine camping met ruime plaatsen, proper sanitair. je moet zorgen dat je eten bij hebt want in het dorpje is niets. zalig plekje om een paar dagen uit te rusten

hele mooie, kleine camping aan de rivier. WC’s en douches zijn heel netjes en het hele terrein ziet er goed uit. de receptie is 2x per dag open maar dat is totaal geen probleem. je zoekt een mooi plekje en ga later naar de receptie.

Heel mooi rustig plekje in een klein dorp, voelt heel veilig aan. mooi om te wandelen

Een hele leuke, kleine camping aan de Tarn. Mooi strandje, grote staanplaatsen, Wc’s en douches zijn wat ouderwets maar who cares, lekker warm water en heel netjes. Niets op aan te merken. in september 17€ voor 2 personen met camper. Hele vriendelijke ontvangst door de eigenaars
Zwaar overprijsde camping. Ok, mooie, nette douches en WC’s wat ik normaal vind. De plekken voor de motorhomes zijn ruim maar als je electriteit wil, moet je met je draad een eind weg. Waterpunten zijn er veel te weinig, je moet echt een eind lopen. Voor het geld zij vragen, 38€ voor 2 pers., zou elke staanplaats een kraantje moeten hebben. Het is een camping zonder ziel.
Hele drukke camper parking, het staat overvol. Je kan mooi op het gras staan en vlakbij is een leuk meertje waar je rond kunt wandelen. dump station en drinkwater gratis.

een ongelooflijk prachtig plekje. je kan vlakbij het water parkeren. buiten vuilnisbakken en niet drinkbaar water zijn er geen voorzieningen maar dat hoeft ook niet op zo’n mooie plek.

Het is nu 5€ pp, wij zijn met 2 dus 10€ per nacht. Dit is spotgoedkoop voor een rustige, veilige plek in een natuurgebied. er zijn douches, WC’s, mogelijkheid om je afwas te doen of een handwasje. Restaurantje vlakbij de camperplek.

prachtig, rustig plekje aan het water in een charmant Frans dorpje met een prachtig kasteel. Mogelijkheid om te dumpen en je tank te vullen en er staan vuilnisbakken, meer moet dat niet zijn

Mooie, rustige plek zonder voorzieningen maar het is dan ook een gratis plek.Wij vonden het geluid van de kikkers helemaal niet storend, eerder slaapverwekkend.

geen voorzieningen maar dat speelt voor geen rol. Vriendelijke ontvangst, uitgebreide keuze van wijn in de winkel en een prachtige plek om te parkeren, vlakbij de wijngaard. Zalig dat zulke gratis plekjes nog bestaan.

prachtig gelegen met uitzicht op het stuwmeer. Ruime plekken vlakbij een mooie fietsroute. W.C, dumpstation en drinkwater aanwezig. Dit is de 8€ dubbel en dik waard.

Parkeren langs de rivier, mooie plek. Tournus is een leuk, oud stadje om wat rond te dwalen.