@Elmoba
Bezocht in de winter. NB: in de winter wel toilet (van de skilift), géén douche! Voor de zomer is er een klein apart gebouwtje met douche en toilet en hoef je dus niet van de skilift-toiletten gebruik te maken. Leuke plek pal naast de Gastlosen-skilift met uitzicht op de oefenpiste. Schappelijk (voor Zwitserse begrippen) all-in tarief van 25 CHF (dus inclusief stroom en toeristenbelasting). 6 plekjes met stroom beschikbaar. Aardige mensen!
Ontzettend leuke plek om ook in de winter te kamperen! Prima vlakke kiezelplek, verwarmde douches en toiletten. Van alle gemakken voorziene keuken en verblijfsruimte met poolbiljart en gezellige banken. Bij warmer weer zit het vast heerlijk op het overdekte terras. Een leuke plek om te kaasfonduen en een skiruimte met schoendroger maken het af. Bushalte voor de deur met verbinding naar Glacier 3000, Les Diablerets en Gstaad. Top!
Prima camperplaats, over alles is goed nagedacht en alles klopt hier! Groen om je heen, verharde en vlakke plekken, groen gras om je stoelen op te plaatsen, schoon sanitair (wc, douche, afwasplek en van alles 2) en simpel in- en uitchecken en betalen. Reserveren kan niet,maar de bezetting is in te zien via de website. Alle 5 sterren waard!