@Els2021
Het is een mooie camping. Een hele vriendelijke eigenaar die alles voor je wil doen. Je wordt ontvangen met appelthee. Er is een bakker, Supermarkt en ATM op loopafstand..
Compleet verwaarloosd, we konden geen plek vinden zonder drollen in het grasveld en zijn daarom meteen vertrokken. Een groot deel van het grasveld is nu beton.
Camping bestaat niet het is dagtoerisme
mooie plek dat wel maar veel vliegen en het eten in het restaurant stond binnen 5 minuten op tafel allemaal magnetron werk, op zich niet erg maar het was niet lekker
Inmiddels is de plek zoals op de foto niet meer de werkelijkheid, de plek is aardig verwaarloosd, het groen steekt over de kop op. Maar je slaapt er goed het is stil.
we hebben hier 2 nachten gestaan en werden vriendelijk ontvangen. De weg langs de camping is een plattelands weg en zeker niet druk. Het zwembad water was de vorige maand troebel de de grote branden in de omgeving en is inmiddels weer helder.
Was hier in oktober 2021, maar het is nu helemaal verwaarloosd, overal groeit onkruid. Wij zijn er niet gaan staan omdat we er dan helemaal alleen zouden staan
Overal nog lege camper plekken, maar we werden met een kort en bondig “complet” weggestuurd, hij had er duidelijk geen zin in
Kan de plek eigenlijk niet beoordelen want uiteindelijk zijn we bij de receptie maar vertrokken want aan het wachten kwam geen einde. Er moest speciaal iemand worden opgeroepen om te kijken of er voor onze camper van 7.5 meter een plek was, die zou er over 2 minuten zijn, maar was er na 15 minuten nog niet. Als camping weet je toch bij de receptie of er een plek vrij is zeker in het voorseizoen.
Eind juni en het is hier nog redelijk rustig voldoende camper plekken. Ben het eens met voorgaande recensies. Het is wel een groot park met veel huisjes en bijbehorende activiteiten, niet helemaal ons ding. wij betaalden 36 euro met acsi korting voor 2 nachten, andere cp’s vragen rustig het dubbele