@ElsGerlofsma
we zijn hier nu voor de zoveelste keer altijd weer een plekje om naar terug te komen. lieve groetjes van Alex en Els
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Ondanks de kou was het heel fijn om met onze bange hondjes bij jullie te zijn. Het rommelde flink vannacht maar ze hadden nergens last van. Tot een volgende keer Emmeline en Kees
Heerlijke camping, lekker rustig vlak bij het Rutbeek. Gemoedelijke sfeer, eenvoudig maar heel schoon sanitair en heerlijke producten uit de winkel.
Bedankt weer Carl en Gabrielle voor de gastvrije ontvangst op jullie mooie camperplaats. Altijd een fijne plek om even weg te zijn. We komen snel weer terug. Groet van Alex en Els
2023
fijn plekje. Dank je wel Renske voor alles wat je doet
hele fijne plek om te fietsen en wandelen. hele vriendelijke ontvangst. We komen snel weer terug
2022
Dit is echt de mooiste camperplaats die ik ken in Nederland.
Prima plek om kort te staan. Ruime plaatsen tussen de bomen en het betaalsysteem werkt. Wel toiletten maar geen douche . Strandje vlak bij, restaurant echt slecht
2021
Geweldige plek aan de rand van bos en hei. Geweldige ontvangst en heel goed sanitair. Zeker een plek om weer terug te komen.
2020
Prima plek, vriendelijke beheerders en geweldig sanitair. Heel dicht bij het centrum en bij warm weer lekker uitwaaien op de dijk