@Elsholt
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Sitecode: 198200
Kleine beginnende camping met ruime niet afgebakende plekken. Ieder plek heeft stroom en centraal op de camping een waterpunt. Toilet gebouw is fantastisch, met 2x regendouche. Vanaf camping mooie wandelingen door de natuur en vele watervallen. Kleine super en leuke pub op loopafstand. Helaas geen afwasplek en geen loosplaats voor campers.(chemisch & grijs)
6 foto's toegevoegd · 25 dagen geleden

3 foto's toegevoegd · 26 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Erg fijne camperplaats met enkel de noodzakelijke voorzieningen. Je kunt hiervandaan het voetgangers pondje nemen naar de overzijde, waar je mooi door het dorpje aldaar kunt wandelen. Helaas geen restaurant. Uitdaging is ook om de steile weg omhoog te lopen, waar je wordt getrakteerd op een geweldig uitzicht. Liefhebbers voor grote schepen komen ook tot hun trekken. Wij hebben hier 2 nachten gestaan tot volle tevredenheid.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Let op: de link in de app verwijst naar een Facebook pagina, welke niet gebruikt wordt door de camping. Reserveren via mail of liever telefonisch. Gaan staan op een plek waar geen "reserved" bordje voor hangt kan, maar mogelijk kan deze toch gereserveerd zijn. De camping is mooi hoog gelegen waardoor mooie View over het loch. Het dorp met meerdere eetgelegenheden en een Spar op loopafstand.
April 2026
Heerlijke rustige kleine camping midden in de prachtige natuur van Sauerland. Alles op biologische mannier, maar niet opdringerig. Afvalzuivering is in eigen beheer, en dient aan de huidige eisen te voldoen. Vandaar geen gebruik van chemische vloeistoffen. Krijgt bij aankomst een potje mee voor chemisch toilet. Dit werkt perfect. Eigenaren (Nederlands) enthousiast en vriendelijk. Komen binnenkort weer terug. Super !
Heerlijk rustig hier kunnen staan met onze Hymer 544, die goed in het parkeervak past. Kunt hier mooi wandelen over een houten pad dat is aangelegd, of lekker door de natuur. een top-plek als je van rust houdt.
2023
We hebben er 2 nachten naar volle tevredenheid gestaan. Hebben 28 euro per nacht betaald. Dit is inclusief stroom (10A). Ook kun je hier je grijze water lozen. Het camper gedeelte is nog in ontwikkeling. Zo zal er spoedig stromend water bij elke plek komen, en kun je het toilet cassette legen. Water kun je tappen net achter de slagboom. Het is eigenlijk een luxe camperplaats. Maar wat is het hier mooi en rustig !Zeer vriendelijk personeel.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden