@Elsvoeten
- 2004
- Malibu 640 LE
- 2019
- Buscamper
Vriendelijke ontvangst. Propere camping, ruime afgebakende plaatsen. Net sanitair. Speelpleintje met zachte ondergrond. Meer met strandje voor in de zomer vlakbij. Geen drukke bedoening, rustig. Enig minpuntje: veel geruis van de autoweg.
Rustige en erg nette camperplaats op weg naar het noorden. Plaatsen op het grind. Sanitair heel netjes, slechts 1 minpuntje: het douchewater is te heet en je kan het niet regelen. Voor 2 halve euromunten kan je 4 minuten douchen en dan valt plots alle water uit. Heb in een mailtje gevraagd dat ze dan tenminste nog een tijdje koud water laten lopen. Wij komen terug.
Zalig rustige en nette camping, een van de beste die we al hadden in IJsland! Geen chaos en drukte voor we donderdagochtend de Ferry naar Denemarken nemen. Ja, het is wel wat verder rijden maar dat extra stukje is N1. Geen probleem als er geen extreme weersomstandigheden zijn, op een uurtje ben je in Seydisfjordur. Maar 1 opmerking: het douchewater is te heet.
12/06/2024 Alles aanwezig behalve lozen (dat is als je naar het stadje rijdt). Verder prima èn met de IJsland campincard.