@Elvira

Betrouwbare reviewer

2014

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

In het voor- en naseizoen sta je hier voor 21 euro met 2 personen inclusief electriciteit. Grote plekken. ik zie de zee. Zwembad (waar nu de ligbedden ook gratis zijn), meerdere bars en restaurants. Gigantisch strand van zandstrand, kiezelstrand, rots strand tot beton strand. de campwinkel is Konzum die altijd duur is. er is een bakker, verschillende kiosken.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

ze moeten nog veel leren. kijken je niet aan als ze tegen je praten. Kwam rond middaguur aan. Vuilnisbakjes in toilet en bij wastafels overvol dus veel ernaast. Uren later nog terwijl eigenaren op de camping wonen. Ik ben na 2 dagen weggegaan omdat ik met problemen met de fiets naar Zadar moest. Mijn buren zijn om die reden vertrokken. zeiden dat ze ook van andere camping naar Zadar konden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Dicht bij strand en het superleuke stadje Nin. redelijke plekken, goed sanitair gebouw met muziek. Ik vraag me alleen af of het voldoende is in het hoogseizoen. ik geef één ster minder omdat de jongedame bij de receptie mij zeer slecht heeft behandeld

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hele leuke kleine camping. een buurman van de eigenaren houdt het in de gaten en je kunt ook bij hem afrekenen. Hele lieve oude man. je kunt heerlijk eten in het restaurant. Het zijn hele grote plaatsen met schaduw. Sanitair is prima. Warm water om af te wassen en te wassen. Prima douches. Wordt goed schoongehouden.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Schitterende plek maar moeilijk een plaatsje te krijgen zelfs in maart. Degene waar anderen al over klaagden van het aggregaat, die woont daar kennelijk want die staat er nog steeds terwijl je hier maar tweemaal 24 uur mag staan. Het was er overvol en schijnt vaak politie langs te komen maar waarom ze dat dan dogen weet ik niet terwijl mensen die volgens de politie iets verkeerd staan worden weggestuurd.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

dit is een schitterende plek maar aangezien er maar vier plaatsen zijn is het gauw vol. ernaast zijn nog heel veel parkeerplekken maar daar staan bordjes ook dat je niet mag overnachten. Daar zijn ze denk ik in het voorjaar niet zo moeilijk mee want ik zag iemand daar kamperen en dagen later er nog staan. Ik heb je dus niet kunnen verblijven in de nacht

Sitecode: 12005

Heerlijke rustige camping op loopafstand van het stadje. Sanitair ziet er goed uit. Droogmolen die je kunt gebruiken om je was te drogen. Keuken die je kunt gebruiken en overdekt een aantal eettafels.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hele fijne plek om Sans Soussi en de stad te bezoeken. Hele rustige plaats. je hoort de hele dag de vogels. Makkelijk toilet en grijs water legen en water tappen. Vuilnis plek was overvol. De containers afgetaped en daardoor veel huisvuil op de grond.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een leuke plek. Leuk dorp en de parkeerplek ligt direct aan een fietspad langs het water

Sitecode: 19687

Mijn dank is groot aan dit stadje. Gratis staan en nog sani ook! Aan de voet van het kasteelpark.

Mooie plaats om de stad te bezoeken. Dank hiervoor. Jammer dat er zoveel mensen zijn die niet binnen de lijnen blijven waardoor ze twee plaatsen in beslag nemen. (misschien moet ik die mensen wel dankbaar zijn want heb nu mijn stoel op zo een verloren stuk kunnen zetten en uitrusten na bezoek, lederen dingen kopen en eten in de stad

Super vriendelijke mensen. Als het nodig is, kan je water tappen en toilet legen. Veel stroom punten aanwezig. ik had niets van dit alles nodig maar heb een rustige nacht gehad. Overal schaduw op te zoeken. Topplek

Openbaar vervoer dichtbij. Zwembad ziet er mooi uit, water een beetje koud. Sanitair doet spa-achtig aan, heel fijn zitjes om je haar te drogen, grote spiegels, douches met voorportaaltje. Perfect, ware het niet dat er zwarte schimmel aanwezig is in de cabines. Tof dat er karretje heen en weer rijdt zodat ik, gebrekkig, makkelijk naar de uitgang en camper kan. Ga wel op de fiets naar badlokaal. wat stoort, tennisbanen en harde muziek sportcomplex

personeel super vriendelijk. Douches, afwassen en handwas met warm water. Kom je aan het einde van het seizoen moet je heel ver lopen voor de wasmachine, zwembad niet, badlokalen niet schoon gemaakt. Twee sterren omdat ik grote plaats heb en personeel vriendelijk is.

prijzen kloppen niet helemaal. ik betaal alleen in laagseizoen 27 euro per nacht zonder stroom. zeer vriendelijk echtpaar, je krijgt een mat voor je camper die zo nu en dan ook geveegd wordt. water bij de camper. Kan niet zo goed lopen, maar na 30 minuten lopen de trein en eventueel daarna de metro. Lopend naar Hercaluneum. vanuit camping prima excursie naar Vesuvius . Genoten hiervan.

camping schijnt vol te zijn maar dat geven ze niet aan. worden op het weggetje gezet. Drie achter elkaar. ik kan niet zonder bij andere mensen onder hun luifel door te gaan. niet douchen, de camping niet af. Ben heel teleurgesteld. Wilde vanaf hier ook paar dagen naar Napels maar zoek wel wat anders

Volgens de ste 23€ inclusief stroom. kom je er, verplicht voor 4€ per dag stroom af te nemen. Dus 27 euro. Ik heb geen stroom nodig, 2 zonnepanelen en 2 grote huishoudaccu's. dit is niet wat ze op de site zetten. ga dus ook na 2 dagen. weg. Ben best pissig Tevens boven mij een groep Duitse studenten, heel luidruchtig, begrijpelijk wat zijn jongeren, maar hier dus niet mijn plek

Een heerlijke camping. Ruime plekken. Altijd schaduw door de doeken boven je, die, na de storm, ook meteen gerepareerd werden. Ligstoelen en parasols op het strand inbegrepen. Water op je eigen plaats, warme douches inbegrepen. Wasmachine te huur. Je afval wordt opgehaald van je plek. Maar.......zwembad?

Heel veel moeite gedaan om de camperplaats te vinden. Sanitair ziet er netjes uit maar heb er geen gebruik van gemaakt, net zo min als de stroom. Heb een nacht gestaan en toen weggegaan. Was de enige, niemand gezien maar dat wil ook zeggen dat er geen toezicht is. Als alleenstaande, oudere vrouw ga ik naar campings om me veilig te voelen.

Wat een vriendelijke en behulpzame beheerders. Schoon sanitair. Als iemand weggaat wordt de plek aangeharkt zodat de volgende gast een keurige plek heeft. Ook tussendoor vegen en harken ze het hele terrein, zelfs onder je luifel. Met een trap naar het gezellige centrum van de stad. Zowel een zandstrand als grintstrand op kleine afstand.

Wat een mooie camping. Ruime plaatsen onder eucalyptus bomen Mooi zwembad, super heldere zee waar je met snorkelen veel vissen ziet. Heerlijke douches. Goede sani. Heerlijk , niet te duur restaurant, volop keuze. En ...niet te vergeten...supervriendelijke familie. Heel behulpzaam en betrokken. Dinsdag en donderdag aqua-gym en s avonds optredens. Als ik ooit weer op Sicilië kom zal ik deze camping niet overslaan!

bij de receptie supervriendelijk, voor Italiaanse begrippen grote plaatsen Groot zwembad met ligstoelen en parasols staan voor je klaar. Beneden met een trap met grind stand waar je super kunt snorkelen. overal warm water. Warme douches zo warm water afwassen en je was doen. Winkel en Restaurant met redelijke prijzen.

Sitecode: 20718

Restaurant nog steeds niet open. mooie ruime plekken. Wasmachine voor 4 euro. warme douche 1 euro. leuke plaatsen met mooie muurtjes ed. Jammer dat een vaste gast vanaf dat ze opstaat, tot ze naar bed gaat schreeuwt. Dit werkte op mijn zenuwen. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

warme douche, in de zomer zo heet, kan je niet onder staan. moet in zicht van strand en buren buiten douchen. alles is vervallen. had afgesproken 18 euro per nacht. op zijn eigen site staat parkeren met stroom, ik heb geen stroom, 10 euro. voor als je naar Malta gaat. ik had 3 nachten daar geslapen , 2 nachten Malta. wilde hij 140 hebben. promotie 10 euri was van zijn site. vond nog in beschrijving nog bericht, is nu ook weg. hij is misdadiger

Heerlijk gestaan. 2 koude douches maar met warm weer gewoon warm. op de fiets zo in het historisch centrum. daarna naar het strand normaliter makkelijk te doen maar met enkelprothese iets minder. 2 toiletten en 2 grote douche cabines van 2*2

Prachtige rustige plek, twee nachten alleen gestaan, derde nacht met andere camper. Je wordt zo nu en dan verrast door eigenaar met fruit, sla of eitjes. Helemaal top

Geweldig dat een plaats dit doet. Ruime plek, water innemen en grijs en zwart water lozen. De meeste campers die hier nu staan zijn onbewoond. Zag mensen hun spulletjes opruimen en met de auto weggaan. Dat is jammer. Ook de broodjestent maakt veel lawaai. Aggregaat in zijn busje. Maar.... Ik klaag niet, heb een leuke dag gehad morgen weer verder.

Prachtige plek. Stonden met 2 campers aan de overkant bij het water.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek, 2 nachten super gestaan. Heel rustig. Soms een auto voor iemand die de begraafplaats bezoekt of een begrafenis. Ik heb het ervaren als een fijne plek. De honden zijn er nog wel. Die beginnen tussen 7 en half acht in de avond poosje te blaffen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hoe kan iets aangegeven worden als camperplaats terwijl de doorrijhoogte 2 meter is. Haal deze weg

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Super vriendelijk ontvangst. Heel druk maar toch prima te doen. Heerlijke warme douches. In de zomer een topplek met privéstrand. Zou dan wel reserveren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een leuke plek om te staan. Zou niet weten wat ik hier moet bezoeken maar mooi fort. Pal langs mijn route. Ben blij

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hele smalle plekken en sani is afgesloten met hekken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een heerlijke plek. Dezen zijn zelfs vrij ruim. Makkelijk tafeltje en stoeltjes. Nu nog te koud. Super rustig, weet niet hoe het is als het zwembad geopend is. Supermarkt op 450 meter. Fijn om even inkopen te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heerlijke rustige plek. Uitzicht op de dijk waar veel fietsers komen. Het ligt bij een leuk parkje met veel waterpartijen en bankjes. Het restaurant is niet open. Alles is leeg en begint te vervallen.

Na regenval wel wat modderig. Prima uitgangspunt voor fietstochten en mooi uitzicht op de jachthaven.

Hulde aan Genemuiden. Wat een mooie plek is dit geworden. Was er toen het volledig op de schop lag. Wilde er weer kijken omdat Genemuiden een hele mooie plaats is met veel historische plekken. Ik ben blij verrast

Prachtige plek met zicht op het water. Heel vriendelijk personeel, zowel bij de receptie als bij het restaurant waar je voor een redelijke prijs goed kunt eten.

Wat een mooie plek. Dixie, bbq plek en zitplekjen. Helemaal top.

Qua mensen een rustige camping, wel verkeer geluid en de trein hoor je ook. Fijn en schoon sanitair. Fiets gratis opladen. Je betaalt je plek. Dan ook gratis douchen, toilet, water etc. Tevens voor mensen die met een tent zijn, koelkast, vrieskast, electrisch koken, magnetron, tosti apparaat.

Leuke camperplaats om Dresden en Meissen te bezoeken. De eigenaar houdt alles goed in de gaten. Je moet wel staan waar, en hoe hij het wil. Perfecte douche. Feen vuilwater lozing. Als je geen chemisch spul in je toilet in de camper gebruikt, mag je het tegen betaling lozen in het toilet van de camping, wel betaald.

Mooie plek om te staan. Ligt tegen de Elbe route aan. Leuk bezoekerscentrum met veel info over de ooievaars. Kasteeltuin waar je een wandelingetje kunt maken.

Wat een lieve mensen. Daarom zou je bijna al terugkomen. Het is wel constant vol. Je moet dus echt reserveren. Had ik niet gedaan. Ze hielpen meedenken maar er kwam iemand niet opdagen dus kon ik blijven. 4 nachten. Heerlijk, vol maar rustig.

Het is dat deze camperplaats aan de elbe route ligt en det dorpje wel wat te bieden heeft, maar de camper plaats is niets

Prima plek. Toilet en vuil water gratis legen. Denk erom dat je kleingeld mee hebt om bij de parkeerautomaat te kunnen betalen. Met betaalpas en creditcard is het niet gelukt. Jammer dat er allemaal mensen bij de bankjes staan terwijl ze op eigen stoelen zitten. Ze houden ze op die manier wel bezet zonder er gebruik van te maken.

Fijne plek, rustig. Op het weggetje dat achter de supermarkt loopt heb je sani.

Heerlijk paar dagen gestaan om de Elberoute te doen en het Natureum te bezoeken. Keurige plek. Houd wrl je horren dicht ivm vliegen.

Plekken zijn ruim maar ook het middenveld kan vol staan, twee rijen dik. Al ben je alleen en geen stroom, toch volle pond betalen. Douches koud water. Faciliteiten, zoals toilet legen is 350 meter verwijderd. Geen enkel contact met beheerder. Je schrijft je in via een computer gestuurd iets. Vind het gevraagde sta-tarief teveel. Ben bezig met de Maasroute, vandaar deze keuze maar kom nooit meer terug

Heerlijke plek om te staan. gaat verplaatst worden en krijgt dan sanitaire ruimtes, dus ook in de toekomst betaald. Er mogen 6 campers staan maar staan er nu teveel dus de bevolking heeft geklaagd. Sommige mensen staan hier maanden lang. In de avond komen veel mensen hun hond uitlaten en in het weekeinde druk. in de nacht heel rustig.

Mooie locatie. Parkeerplaats is aangepast. nu afgebakende plekken. Mooi uitzicht. Aangelegde weg langs mooie kliffen. Leuk strandje. Vanaf 10 tot 19 uur druk met dagjesmensen en kijkers. daarna superrustig. Dit is een van de drie camperplaatsen langs de weg die langs de kliffen loopt.

heb zelf iets verderop gestaan omdat het hier helemaal vol stond. Gedoogbeleid kennelijk versoepeld want zag een caravan staan, luifeluit, grondzeiltje en hele hebben en houden buiten.

Wat een toplocatie om te staan. Overdag komen wel auto's van mensen die komen kijken en s nachts soms vissers. Heb zelden zo een mooie plek gehad.

Prima nieuw sani gedeelte met 4 wateraanluitingen. Een nacht onrustig door marktkooplui voor de volgende dag en 2 buren fie om half 4 nog aan het zuipen en hard praten waren. Volgende dag lag het bezaaid met flesjes. Vrijdagavond werd steeds tegen de camper geduwd tot een uur of 3. Fietsen is er niet leuk. 15 of meer kilometers rechte wegen waar auto's 90 rijden maar een leuk dorp met rijstmuseum.

Bij de vuurtoren gestaan. Helemaal top. Prachtig uitzicht en voelde veilig. Mooie zonsondergang vanuit luie stoel kunnen bewonderen.

Mooie afgebakende plekken.Elke plaats heeft wel een of twee bomen waaronder je kunt zitten. plaatsen zijn echt groot en prima saniplaats

Heerlijk rustig hier gestaan alleen en dat in het hoogseizoen. Als ik daar mijn toilet had kunnen legen hadden ze een 8 gehad.

Wat een heerlijke plaats. Kon onder een boom in de schaduw staan en genoten van de rust. Zo nu en dan een auto voor Petanque. Ga niet via campercontact en route via synic hierheen. Is te smal. Heb ook schade opgelopen.

Drukke parkeerplaats. Ook s avonds druk. Heel dicht bij het centrum. Als je kinderen mee hebt leuk omdat aan de parkeerplaats een kinderspeelplaats grenst. Heb zelf op een bepaald moment een stoel gepakt en ben verderop lekker onder de bomen gaan zitten.

landelijk uitzicht en grote plaatsen. Alle voorzieningen gratis. Maar 1,5 km van de N1 af. Leuk dorpje maar zorg dat je inkopen hebt gedaan. Hier is niet veel te krijgen en op maandag is de slager en de viswinkel dicht. Wel twee hele kleine kruideniertjes.

Grote parkeerplaats aan de oever van de Oise. Je kunt ook op de groenstrook je stoeltje neerzetten. Leuk uitzicht over het stadje en de brug over de Oise.

Wat een heerlijke plek. Even door het parkje lopen bij het kasteeltje met de ijskelder in de tuin of langs het jaagpad naar het prachtige stadje lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Heerlijke rustige plek. gezellig centrum met veel terrasjes. bij de camperplaatsen grote vuilnisbak. In de omgeving is het heerlijk fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het pinksterweekend hier gestaan. Ze waren met de weg bezig en hierdoor waren de camperplekken met stenen volgestort. Hierdoor gewoon aan de kant van de weg gezet. Heerlijke rustige plaats. Goed uitgangspunt om prachtige fietstochten te maken.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima locatie om lekker te fietsen en Keukenhof te bezoeken. Hulde aan Hillegom voor deze plaats en dat ze gedogen dat er meer campers staan dan de 3. Zijn grote ondergrondse containers aanwezig voor glas, papier en restafval. Jammer dat er mensen zijn die met moeite hun afvalzak proppen in de kleine vuilnisbakken, hun afwas water bij de bomen gooien en hun pannen (met inhoud) legen in de bosjes

Heerlijke plaats met leuk uitzicht over de oude maas met veel scheepvaart. Goed uitgangspunt om Rotterdam te bezoeken en rondje eiland fietsen (80 km)

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wat een leuke plek. Mooi terras en molen was open. Ontzettend aardige eigenaar.

Schone rustige plaats. Leuk dorpje maar uitgestorven. Alle horeca opgeheven? maar kon zien dat de bakker wel nog bestaat.

wat een leuk dorpje en wat een prachtige gratis plaats met sani. volop fietsmogelijkheden.

Fijne plek op loopafstand van het stadje en grenst aan leuk bospark met zelfs klein watetvalletje

Weg is asfalt met gaten en waar je staat zwart grint. Heel heet is het dan. Geen schaduw plek en dat voor 10 euro. Wil je water en dergelijke dan kost het 15 euro.

Sitecode: 19908

Wat een heerlijke rustige plek. Kwam in het donker aan en daardoor het parkje aan de overkant niet gezien. Sportcafe aan de overkant voor een hapje en/of drankje.

Sitecode: 20517

Midden in de zomer en dan sta je hier alleen. Prachtige verzorgde plek. Schoon en netjes. Leuk bergdorpje met vriendelijke mensen.

Hier paar dagen goed gestaan. om zo min mogelijk last te hebben van de jongeren op vrijdag moet je helemaal op het uiteinde gaan staan bij het ijzeren kunstwerk. ook goed in het licht dan.

Was hier 14 juli. Helemaal vol. Vijf rijen dik, mannetje aan mannetje. Vond het duur voor wat het bood. Heb toen ik wegging ook drie kwartier moeten wachten voor ik aan de beurt was om water te tanken. Ik vond het veel te duur voor wat er was. Groot voordeel: Op loopafstand van alles! Prachtige stad met mooie boulevard. Leuke oude delen en vooral een straat vol met mozaïeken.

Leuke plek aan de lokale haven. Grasveld tot je beschikking om lekker te zitten. Plaatsen zijn ruim. Leuk om al die vissers met hun spullen steeds langs te horen en zien rijden. Prachtig uitgangspunt om fietstochten te maken.

wat een heerlijke plaats aan de rand van het bos/ park. Overdag hoor je de auto's van de weg maar 's nachts heel rustig. Ligt bij sportoase waar je voor een zeer redelijk tarief kunt zwemmen met bubbelbaden turks stoombad en sauna. Hele ruime plaatsen. Elke dag komt er een meneer langs met allemaal info en je kunt bij hem ook knooppuntwn kaart kopen van heel groot gebied.

prachtige plek met schone toiletten en restaurant om de hoek. Jammer dat een van de strponvoorziening in gebruik was door ieand met een toercaravan. Volgens mij mogen die er niet eens staan. Plekken zeer ruim en veel bomen.

Begrijp niet dat er niemand staat op de parkeerplaats. Heel rustig. sta helemaal alleen. Paar straten naar beneden komt elk kwartier een bus naar Santiago de la Compostella. Supermarkten volop dichtbij. Leuke winkeltjes in het dorp en volop gelegenheden om wat te drinken en/of eten

Plaats waar geen campers stonden. Op de parkeerplaats verder stonden er 2. Maar die waren later ook weg en alle auto's ook. Helemaal alleen op de grote parkeerplaats. Eind juli kermis