@Elvis-MLT
2020
De plaats is veel te klein. Manoeuvreren is vervelend. V / E zonder bodeminlaat. Het is moeilijk om grijs water af te voeren door het toilet te legen. We reden door. 2 sterren zijn meer dan genoeg ...
Ja! De stad doet echt haar best. De plaats is leuk, V + E en elektriciteit voor 1 euro / 10 uur. Er is ook wifi, het werkte niet betrouwbaar voor ons. Maar de jongeren staan tot laat in de nacht op het sportveld naast de deur, stuiteren ballen en brullen met bromfietsen. Nee, ze doen niets verboden, alleen op het verkeerde moment. De fietspaden zijn een echte aanrader en ook de omgeving.
De coördinaten kloppen niet! N 49 ° 2'41.7 "E 10 ° 29'21.5" De plaats is op grind met gras, niet zo mooi als het regent. Maar het uitzicht is geweldig en ook de rust. Morgen gaan we dan naar Limeseum, de buitenvoorzieningen zien er veelbelovend uit. V + E en ook elektriciteit daar.
Echt een heel mooie SP, maar de voeding is niet gratis. 2 KW kost 1 euro. Verwijdering goed, naast de weg om af te sluiten.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Half november toiletten en wateraansluiting voltooid! Alle 3 telefoonnummers, die staan voor de vraag op het informatiebord, gebeld, geen bereikt. Dan terugbellen !!! De zorg wg. Water werd beknopt weggegooid: het is winter! Dan moeten de openingstijden worden gewijzigd.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We waren hier half november. Alles werkte, maar we vonden het niet liefdevol. Backyard sfeer! We zouden nooit de douche gebruiken, we reden door. Verwijdering is hier niet mogelijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Deze plaats is in de winter gesloten! We konden ook geen water krijgen!
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
De plaats is bijna onder de brug en erg luid. De plaatsen zijn erg steil en ook glooiend. Als er een evenement in het theater is, heb je veel bezoekersverkeer. We zijn niet gebleven!
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We zijn hier eind oktober aangekomen. Alles is gesloten, maar een kennisgeving verklaart dat in de winter de voorzieningen gesloten zijn, maar de ruimte is open. Het kost slechts 150 NOK. Uw verwijdering is mogelijk, water is ook mogelijk met gieter. Wasmachine en droger kunnen ook worden gebruikt voor elk 40 NOK.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
24 oktober 2019 De parkeerplaats is gesloten en er is geen contact hier! Jammer. Eigenlijk zou de plaats het hele jaar geopend moeten zijn juweeltje. Informatie.