@Elwoet
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2023
- Bürstner Nexxo Anders
- 2008
- Ford
- Alkoof
Wij gingen een paar dagen naar Phantasialand. Vanuit deze camping prima te doen. Alleen overnachten en dan vanuit Brühl met de shuttlebus naar het park. De camping op zich is wat rommelig. De voorzieningen waren gesloten. Het sanitair was voldoende. Voor dit doel een prima plek, maar het nodigt ons niet echt uit voor een vakantie.
Sitecode: 91971
Geweldige minicamping! gastvrije vriendelijke mensen en op bestelling verse broodjes. Schoon sanitair, ruime plekken op grint. Een aanrader waar wij zeker terug gaan keren.
Een familiecamping in surfersparadise. Altijd druk en rumoerig. De locatie is geweldig. Schitterende uitzichten en een romantische zonsondergang. De tocht naar het strand is mooi, maar een kuitenbijter. Het sanitair wordt meermaals per dag schoongemaakt, maar is ook steeds weer snel vuil. Het restaurant is altijd druk, maar (misschien daardoor) wat wisselvallig van kwaliteit. De kleine winkel heeft iedere dag vers brood (als je op tijd bent).
Wimereux is een fantastische plaats en compenseert daarmee de minpunten van de camping. Het is altijd wat rumoerig, het sanitair oogt oud en net niet perfect schoon. De plaatsen zitten zijn ruim en afgescheiden, maar wel allemaal een beetje schuin. Maar wie daar tegen kan zit hier prima.
Sitecode: 22068
Rustige camping met zeer nette en complete voorzieningen. Midden in een historische stad aan de voet van het kasteel van Willem de Veroveraar. Top!
Er is stroom, dat is het enige pluspunt. De overige voorzieningen zijn letterlijk ingestort. Het geheel is slecht/niet onderhouden. Het is een donkere afgelegen hoek met weinig bezoekers. Geeft niet echt een comfortabel of veilig gevoel.
Zeer ruime plekken met mogelijkheid om meerdere nachten te blijven. Stroom, schoon water en vuilnis- en vuilwaterstort zijn goed verzorgd. Op loopafstand van het pittoreske centrum. Aanrader op doortrek!
Nette overnachtingsplaats. Rustig en toch dicht bij het centrum en strand. De plekken zijn schoon, semi-verhard en precies groot genoeg (niet heel ruim). Prima op doortocht.