@Elza-2009
We hebben hier 2 nachten gestaan. Het was geweldig. Fijne ontvangst door de eigenaar, uitleg over hoe alles werkte. Heerlijk rustig en veel gelegenheid om te fietsen. Wat een rust. Mochten we ooit weer in de buurt zijn dan komen we vast weer. Een aanrader.
vanmiddag nog langs gefietst, de plek is nog wel in gebruik. We hebben er niet met de camper gestaan dus ik kan geen waardering geven, vandaar 1 ster.
op zich kan men hier prima staan, alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Het was alleen jammer dat de beheerder zelf er niet was, zijn hulp was niet behulpzaam, zelfs enigszins onvriendelijk. Dat voelde niet fijn, we voelden ons daardoor niet echt welkom. We hadden s morgens middels de app ingecheckt en betaald, 21 euro, en geen zin meer om nog te verkassen. Anders was zijn gedrag reden geweest om weer te vertrekken. 1 ster, meer niet
Wat een teleurstelling. Afgegaan op de positieve recensies maar de reis was niet nodig geweest. Geen bordjes met waar je mag gaan staan, geen voorzieningen, alles verwaarloosd en beslist niet uitnodigend om te gaan staan. We camperen al 25 jaar, dit nog niet vaak meegemaakt. Heel jammer van de vergeefse rit.
een prachtige plek, vriendelijke beheerder. We hebben een mooi uitzicht op het fjord. Douche en toilet is gratis. Kortom, een topplaats.
Fijne plaats om een aantal dagen te vertoeven. Prima sanitair, vrije keuze wat betreft plek, ook voor grotere campers. Dorp met goede supermarkt dichtbij. Kortom we hebben genoten. Enige minpuntje voor ons was dat het meer een wandelgebied dan een fietsgebied is. vandaar van ons 4 sterren. Maar dat lag niet aan de camping.
Als je van rust houdt en van fietsen dan ben je hier op de juiste plek. We waren hier 2 nachten, hadden nog wel langer in deze prachtige omgeving willen blijven maar helaas qua planning moesten we door. Vriendelijke mensen, alles wat je nodig bent als camperaar bij de hand. Super.
echt wat je verwacht van een camping in de Alpen. Simpel maar alles wat je nodig hebt is er. En de beheerder. Mike, is top. Hij wil alles doen om het de gasten naar de zin te maken. Wij waren daar de tweede week van juni. Een aanrader.
Sitecode: 20917
we hebben ons heel welkom gevoeld, de eigenaren waren zeer behulpzaam met alles. Zijn 4 dagen gebleven in plaats van de geplande 2. Een aanrader.
Fijne plek, onze eerste stop toen we van de boot kwamen.
prima lokatie, alles wat men nodig heeft aanwezig, fijn grasveld om op te staan met zeezicht. Kortom een aanrader.
de plek op zich ligt mooi in de haven, echter de iets grotere camper (8 meter)vindt hier geen plek, dus lengte onbeperkt klopt niet. Over de voorzieningen dus verder geen oordeel.
Sitecode: 101981
de enthousiaste eigenaar is net begonnen met de camperplek. Prima plek voor de camperaar die rust zoekt maar toch ook wel even naar de stad wil of een fietstocht langs het fjord wil maken. douche en toilet is nieuw en schoon, afvoer grijs water en chemisch toilet worden nog aangelegd. De toegangspoort is s nachts gesloten maar middels een code te openen. Bijzonder vriendelijke ontvangst, men staat open voor suggesties.
Begin mei een aantal dagen geweest. Fijne plek en veel gelegenheid tot mooie fietstochten. De beheerder heeft veel vertrouwen in de camperaars, wasmachine en droger zijn beschikbaar en afrekenen doe je bij vertrek. Sanitair was super. Een plek om nog weer terug te komen.
wij hebben hier 2 nachten gestaan, prima plek, uitstekend sanitair. van hieruit mooie fietstochten gemaakt. kortom: een aanrader. Het haven kantoor was niet de hele dag geopend maar met de toegangs pas was dit geen probleem. Sanitair was tot 21.30 geopend. Daar kun je als camperaar mee leven.
prima c.plek met uitstekende sanitaire voorzieningen, zeer vriendelijke havenmeester. rond 10.30 is het vol, de plek is erg geliefd. Mooie binnenstad en fietsgelegenheid langs en rond de Schlei.
we hadden ons geïnstalleerd en al een mooie fietstocht gemaakt met de bedoeling hier een paar nachtjes te blijven. mooie rustige plek aan het haventje. vlak voor 17.00 uur kwam de gendarmerie. we mochten daar niet overnachten ivm omvallende bomen. kortgeleden was een van de bomen op een camper gevallen, schade en de gemeente werd aansprakelijk gesteld. we moesten weg. erg jammer maar begrijpelijk