@Elza-2009
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige plek met veel groen. Schaduw door grote bomen. Dicht bij het gezellige centrum. Goede gelegenheid om te fietsen langs de Saône. Kortom een aanrader.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197399
Mei 2026
Wat een fijne ontspannen sfeer. Alles klopt. 's Avonds gezellig samen met de andere gasten gegeten. Melissa had heerlijk eten klaargemaakt. Wat een luxe. kortom, een aanrader. We moesten de volgende dag verder maat anders waren we vast langer gebleven. André kon prachtig vertellen over de geschiedenis van Hongarije.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Het was geweldig. Fijne ontvangst door de eigenaar, uitleg over hoe alles werkte. Heerlijk rustig en veel gelegenheid om te fietsen. Wat een rust. Mochten we ooit weer in de buurt zijn dan komen we vast weer. Een aanrader.
vanmiddag nog langs gefietst, de plek is nog wel in gebruik. We hebben er niet met de camper gestaan dus ik kan geen waardering geven, vandaar 1 ster.
op zich kan men hier prima staan, alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Het was alleen jammer dat de beheerder zelf er niet was, zijn hulp was niet behulpzaam, zelfs enigszins onvriendelijk. Dat voelde niet fijn, we voelden ons daardoor niet echt welkom. We hadden s morgens middels de app ingecheckt en betaald, 21 euro, en geen zin meer om nog te verkassen. Anders was zijn gedrag reden geweest om weer te vertrekken. 1 ster, meer niet
Wat een teleurstelling. Afgegaan op de positieve recensies maar de reis was niet nodig geweest. Geen bordjes met waar je mag gaan staan, geen voorzieningen, alles verwaarloosd en beslist niet uitnodigend om te gaan staan. We camperen al 25 jaar, dit nog niet vaak meegemaakt. Heel jammer van de vergeefse rit.
een prachtige plek, vriendelijke beheerder. We hebben een mooi uitzicht op het fjord. Douche en toilet is gratis. Kortom, een topplaats.
Fijne plaats om een aantal dagen te vertoeven. Prima sanitair, vrije keuze wat betreft plek, ook voor grotere campers. Dorp met goede supermarkt dichtbij. Kortom we hebben genoten. Enige minpuntje voor ons was dat het meer een wandelgebied dan een fietsgebied is. vandaar van ons 4 sterren. Maar dat lag niet aan de camping.