@Emieliooo
hele leuke camping. vriendelijk personeel en heel lekker eten. Je kon zelfs met een paatje van af de camping naar het puntje van een berg lopen op je slippers. we waren met ze vieren en een camper van zeven meter, dat paste makkelijk .
Ben het helemaal met KymdnV eens! Gewoon een uniek plekje, kinderen lekker snorkelen en van de grote stenen afspringen, en in de avond kun je eropuit. Sanitair zou beter mogen maar hier is echt niks mis mee. Wij waren met een 7,5 m camper met fietsendrager en absoluut geen probleem om er hier op te komen! De spoortunnels zijn al een beleving zich, gewoon richting aangeven, remmen en rustig erin draaien. Als je dat niet kunt beter thuis blijven!
Wij zijn hier uit nood gekomen om 01:00 uur ‘s-nachts omdat er bijna nergens in dit gebied iets fatsoenlijks te vinden was. Gewoon toegankelijk, stroom erop en met een veilig gevoel gaan slapen. Volgende morgen inderdaad de focaccia’s mogen ontvangen en 10 euro betaald aan de beheerder, alle servicebehoeften gedaan en weer op doorreis!
Wij hebben hier met 2 kinderen van 9 en 10 jaar 3 nachten verbleven terwijl we er eigenlijk maar 2 wilden. Gewoon superfijne camping waar de fijne eigenaren de boel gewoon goed op orde hebben! Complimentje waard. Met 7,5 m camper gewoon goed te doen. Leuke speelgelegenheden met stepbaan, pannakooi en voor de kleintje genoeg te klauteren. De rivier is leuk door de versnellingen en heeft ook nog een strandje dichtbij onder de brug, echt leuk!
Prima stopplek. Hier onze eerste stop gemaakt met de camper op weg naar het zuiden. Kwamen om 00:30 uur aan dus logischerwijs waren de camperplaatsen bezet maar er was ruimte genoeg om er te parkeren. Veilig gevoel slapen en de volgende morgen dooorrrr!
Topcamping en helemaal eens met alle vorige reviews. Wij hadden 2 nachten gevraagd maar toen we eenmaal stonden gelijk terug naar de receptie gegaan om nog een nacht bij te boeken! Mooi chateau, alles netjes verzorgd, fietsje gehuurd, mooie grote waterpartijen op het terrein waar gevist mag worden en de kinderen konden lekker knutselen en spelletjes doen met de leuke dames van de animatie. Nette pannakooi en basketbal op voldoende afstand. Dank!
Helemaal met vorige reviews eens. Echt een camping welke gerund wordt door een familie waardoor het personeel echt iets om de camping geeft, en dat merk je! Alles is goed geregeld, schoon, genoeg te doen en ze praten alle talen. Top tijd gehad!
Oké, de rit er naartoe prachtig, de plek is inderdaad in de natuur met een mooie waterval maaaarrrr je moet hier wel de persoon voor zijn. Mijn review is daarom misschien niet geheel objectief omdat ik niks heb met behoorlijk verouderd sanitair en met mensen die samen lekker zitten te kletsen als ze hun was in een betonnen wasbak zitten te doen. Met alle respect niets voor ons en een prachtige locatie voor het type bergbeklimmers.
Hierheen gereden ondanks dat er al 2 jaar geen review meer was geplaatst. Lekker een alternatieve route via navigatie gereden en door het heerlijke platte land op deze bijzondere plek aangekomen. Parkeerplaats was vol maar mochten gewoon op het erf staan, geen probleem. Wat een uitzicht tijdens het ontbijt! Sanitair is klein, schoon en in een prachtig gebouw. Mogelijkheid tot opladen fietsen.Heel lieve mensen en gelijk mooie wijntjes ingeslagen.
Helemaal met alle reviews hiervoor eens! Zeer nette, moderne en schone kleinschalige camping op een unieke plek. Op de route erheen hebben we echt moeten lachen en vroegen we onszelf af waar we nu weer zouden belanden maar het was de moeite meer dan waard. Tip voor het laatste stukje. De navigatie kan je voor de laatste straat op 3 manieren laten rijden maar 2 daarvan zijn niet te doen. Vanaf de linker bushalte aan de SP214 omhoog de straat in.
Wat een avontuurlijke plek was dit op onze reis! Helemaal voor onze dochter van 8 en zoon van 9 die de paarden geweldig vond en en ook onder begeleiding op een van de paarden mocht rijden. Alle reviews hiervoor kloppen allemaal dus weinig aan toe te voegen. We zijn de prachtige bossen ingelopen en in het heerlijke koude bergwater afgekoeld, heel bijzondere plek en ervaring! Dank aan de eigenaren!
Wat een prachtige plek! We kwamen aan in het donker en was ik al benieuwd hoe adembenemend het uitzicht zou zijn de volgende ochtend en dat was geweldig. Lekker in de koude, zeer heldere waterstroom gebadderd en even op de fiets uit eten geweest bij Max. Niet zeuren over smalle wegen want een beetje camperaar doet dit met gemak! Gratis douches en vuil water legen. Stroom met muntjes zoals altijd! heerlijk dagje gehad en morgen weer doooorrr!
Echt een leuke rustige plek waar je eigenlijk alles hebt voor de camperaar. Ben je met kinderen dan is er een super leuke speelgelegeheid met glij- en tubebaan tegenover maar ook het meer is op loopafstand en de supermarkt binnen 3,5 km. Gewoon betalen met je pas bij de zuil en muntjes voor de stroom. Cassette en vuilwater legen en schoon water vullen op dezelfde plek. Leuke 2 dagen gehad en dooorrrr!