@Emika
- 2015
1 van de fijnste plekken waar we geweest zijn. Leuke authentieke omgeving, een super restaurantje vlakbij en ook nog aan het water.
Wat een verkeer, de hele nacht door. Ronkende vrachtwagens die een tijd stil stonden in de buurt, de trein die in de nacht voorbij komt, veel gewoon verkeer wat goed te horen is. Wij zijn om half zes in de ochtend vertrokken.
Vijf sterren voor de lokatie. Geen voorzieningen (wel een toilet apart naar het restaurant) ruime opzet, mooie plekken. het restaurant heeft een relax terras met fijne bediening. De sfeer is gemoedelijk. Er zijn mensen met de camper, de boot en zelfs per klein vliegtuigje.
Wat een oase! Na een gastvrij ontvangst hebben heerlijk met de camper in de schaduw gestaan. We hadden uitzicht op de rivier. De sfeer is gemoedelijk. Ook voor ons hondje was dit een paradijsje
Wat een prachtplek! voor slechts €20,00 staan we hier 24 uur. op loopafstand van een pittoresk dorpje. De omgeving is geweldig, even als het ontvangst en de sfeer op deze plek. Toiletgebouw is keurig schoon en groot. douchen kost €0,50 Een plek om te onthouden!
overvolle camping. kosten voor twee personen, in nacht; €70,00 (bij contante betaling zou er 10% af gaan?) wij zijn weggegaan
We staan hier alleen, geen voorzieningen. Hotel met terras op loopafstand. prachtige plek in dit drukke toeristische gebied.
prachtig uitzicht! op de parkeerplaats naast een natuurzwembad. restaurant is op loopafstand
Jammer genoeg geen cp meer. Wandelen rond het meer is wel te doen, zwemmen is alleen mogelijk vanaf het paviljoen, tegen betaling. honden zijn daar niet toegestaan
Geen bordje voor campers maar wel een fijne plek. Prachtig uitzicht. We waren de enige. Geen voorzieningen.
mooie ruime plekken, stroom en water tegen betaling. ook lozen van toilet is mogelijk. rustige omgeving
Een pareltje! prachtige ruime plaats in een mooi stadje. Ook nog eens gratis stroom!
fijne, rustige plek. vlak een ruim. geen officiële camperplaats maar we konden gewoon blijven staan.
wij zijn hier weggegaan. veel verkeer, veel mensen in en om autos en veel hondenpoep
prachtige plek in het bos. mooie wandelingen en een mooie omgeving. het stadje is leuk en het kasteel in de buurt indrukwekkend. geen voorzieningen, wel wat verkeersgeluiden 's nachts. (wij stonden er op een zondagavond)
Sitecode: 1974
Prachtige plek, wel 'massaal' ondanks dat het erg vol was, een heerlijke rustige plek om te staan. Verschillende voorzieningen aanwezig, vlakke plekken Het dorpje nodigd uit om te bezoeken!
Wat een prachtplek! Ruime, vlakke plaatsen. Speeltuin, veel gras (wij hebben een hondje mee), bakker en bar op loopafstand (max 10 minuutjes) waterkraantjes op verschillende plekken. mogelijkheid om toilet te legen.
Sitecode: 19991
Mooie plek, veel schaduw. Terrein is wel hobbelig. Er is een waterkraan met vers water. De omgeving heeft veel te bieden.
Mooie vlakke plekken. het uitzicht en de omgeving zijn prachtig!
Een prachtige plek. parkeerhavens naast de weg. Er komt weinig verkeer langs. Het uitzicht op het meer is geweldig. Geen voorzieningen, blokken wel nodig
Grote maar overzichtelijke plek, tussen de bergen. Gezellig eetcafe op de plek aanwezig.
Wat een leuke plek! We waren met de camper en mochten op het parkeerterrein achter overnachten. Een mooie plek aan de rand van maisvelden en wat dieren. Het eten en de service waren super!
wat een prachtige, ruime, verzorgde plek! midden tussen de wijnvelden. super vriendelijk ontvangst toen we ons even kwamen voorstellen in het museumwinkeltje wat bij de plek hoort. wat een ruimte en rust!