@Emilio1938
Rustige camping voor een schappelijke prijs. Mooie omgeving. Vanaf de camping kun je een mooie route lopen. Boerderijcamping vind ik persoonlijk een groot woord. Er zijn wel paarden en alpaca’s op een veldje maar hier kunnen kinderen verder niets mee. Alle faciliteiten aanwezig, alleen grijs water lozen gaat hier niet.
Hele aardige dame aan de receptie die ons een camperspot (verhard deel tov de receptie) aanbood aangezien de camping zelf vol stond. De camping is super verzorgd! Veel groen, mooi en schoon sanitair (fijne douche) en een heerlijk zwembad met ligbedden. Enig puntje van kritiek was de overlast na 22.00 uur. Er werd door een aantal jongeren veel en hard gepraat tot ver na middernacht.
vrij hoge prijs voor de locatie. € 60. er is behalve het mooie zwembad niet erg veel te doen in de omgeving. sanitair is schoon. douche stopt wel steeds. royale camperplaats, tegenover safari tenten. wij werden een aantal keer gewekt in de nacht door huilende kinderen, maar dit kan ook pech zijn. faciliteiten (incl. zwembad) zijn inbegrepen muv water.
Kregen een plek toegewezen op het veld. Daar was de wifi goed. De prijs ligt hoog , rond de € 50 voor een camper met 2 volwassen en 2 pubers. In de omgeving is eigenlijk niets te doen, behalve wandelen. Sanitair is schoon. Douche is betaald en stopt steeds , best hinderlijk. Grijs water lozen en water vullen is hier niet handig, plek om dit te doen is niet strategisch en de manier waarop niet handig , moet namelijk middels een losse slang.
Wow… je wordt gewoon bijna bang van de receptioniste! Geen leuk begin van het verblijf. Camping staat bom en bommetje vol, waardoor je totaal geen gevoel van vrijheid hebt, een eigen plek kiezen gaat hier niet. Ik zou deze plek ten zeerste afraden.
Voor het bedrag van €15 prima om een nachtje te staan. Je moet wel zelfvoorzienend zijn, er is nml alleen stroom. Het terrein ziet er momenteel niet zo groen uit als op de foto. Betalen via envelop of qr code.
De prijs/kwaliteit verhouding is goed! Is gelegen aan het Comomeer, met het strandje op loopafstand. Alle voorzieningen voor de camper zijn aanwezig. Er is een douche tegen betaling. De toiletten zijn waardeloos, dit zijn van die hang er boven units. Er is wel een invalidetoilet maar deze kan niet afgesloten worden. Een barretje aanwezig op het terrein. Wel aan doorgaande weg.
Locatie is top! Nabij het kiezelstrandje en het stadje. Het sanitairgebouw is schoon en modern. De douche kost een Euro (voor 4 minuten) en er is geen toiletpapier aanwezig. Alle campervoorzieningen zijn aanwezig en gratis. Kortom de prijs (€ 29 pd) is gezien de faciliteiten meer dan schappelijk!
Prijs aan de hoge kant! € 70 Voor een camperplaats + 4 pers. Alles is wel inclusief. Zwembad is simpel, maar biedt verkoeling (geopend tussen 9 - 19 uur). Voorzieningen voor de camper zijn goed. Sanitairgebouw idem. Geen toiletbril en geen toiletpapier. Tussen de bomen, wat fijn is maar de nodige muggen met zich meebrengt! De Romeinse opgravingen en basiliek zijn de moeite waard om te bekijken en zijn geopend tussen 9 - 19 uur.
Prima plekken. Terrein is niet afgesloten, dus er passeren steeds wandelaars en fietsers. Er is geen douche of (af)wasgelegenheid. Verder zijn wel alle campervoorzieningen aanwezig, dwz stroom, water bijvullen en lozen, chemisch toilet en afval lozen. Zit allemaal in de prijs. Wij betaalde slechts €17,50 voor een camperplaats. Zit ook een restaurant bij, hier kan men gebruik maken van het toilet. Tevens een leuk dorpje op loopafstand.
Sitecode: 195739
Wel een mooi ruim veld, echter geen voorzieningen voor de camper. Je kunt hier niet het chemisch toilet legen, afval kun je eigenlijk ook niet kwijt, water kan niet geloosd en bijgevuld worden en stroom tegen betaling. Er was een centrale stroomkast voor het hele veld, niet ideaal. Wij moesten € 41,50 betalen voor een camper met 2 volwassenen en 2 tieners. Veel geld voor hetgeen je krijgt. Prima om hier even je afwasje te doen, douche niet fijn.
Prima voorzieningen, dwz een net sanitairgebouw. Gebruik van douche en toilet is gratis. Ook het water en stroom zijn inclusief. Ook mogelijkheid tot het lege van het chemisch toilet en het weggooien van afval. Behalve wandelen (zoek de waterbuffels eens op) zijn er geen activiteiten in de buurt. Ook staat de camper op een grindplaats en lijkt er nog eea in aanbouw te zijn. Er is overigens ook een restaurant op de camping.