@Emma15
Ik verbleef 2 nachten in april en betaalde € 20 voor de eerste nacht en € 25 voor de tweede nacht. De prijs werd verhoogd kort nadat we waren binnengereden. De plaats werd behoorlijk druk voor de paasvakantie. Sanitair erg smal maar zeer schoon. Douches en wastafels met warm water. Centrale ligging voor bezoek aan de stad en voor excursies. Gewoon geweldig.
Prima parkeerplek voor €15, we mochten de volgende dag uit de bus om een fietstocht te maken. Toiletten erg schoon, geen douche beschikbaar.
In het voorseizoen € 40 betaald voor 2 personen en een camper, best veel. Sanitair schoon, maar erg oud. Nabijheid van de stad erg goed.
We stonden voor een nacht. Supermarkt en toilet in de directe omgeving. Straat erg rustig in de avond.
Pitch een beetje ongelijk, maar we waren alleen. Niet ver daarvandaan is een snackbank met uitzicht op zee. Niet aanbevolen bij winderige omstandigheden.
Zeer aardige en gedienstige eigenaren. Het is aan de straat, maar het was niet gestoord door lawaai. Eten=vrijstaand. Pizza's waren heerlijk. Ze bieden zelfs ontbijt voor de kampeerders. Altijd mijn plezier.
Geweldige camping. Parkeerplaats is vrij te kiezen. Personeel erg vriendelijk. Heeft 2 toiletgebouwen. Altijd mijn plezier