@Emma44

Betrouwbare reviewer

2018

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

De eigenaar is ontzettend behulpzaam en meegaand. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend! De staanplaats is erg mooi en rustig. Er is een goede busverbinding naar Reutte en het Tannheimertal. De eigenaar heeft een klein café waar je iets kunt drinken (geen vaste openingstijden). Het enige nadeel is het ontbreken van een restaurant en een supermarkt in het dorp (er is wel een 24-uurs voedselbank, maar die is in de winter niet goed gevuld).

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Supervriendelijke ontvangst, prima faciliteiten (er zijn betere opties, maar oké), prachtig strand, uitstekend restaurant/bar, een echte aanrader. €20 per nacht met elektriciteit, €0,50 voor de douche.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst, goede plaatsen, mooi zwembad, restaurant en markt op de camping. Poolparty op volle sterkte tot middernacht. Zeker een goede camping voor gezinnen. We betaalden € 66 voor één nacht, maar dat is het niet waard.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst, vrije keuze van staanplaatsen, broodjesservice, voldoende sanitair, meer niet. Het strand is ongerept, met een bouwterrein tussen de camping en het strand. We blijven maar één nachtje; we vinden de omgeving helemaal niet prettig. Zoek je rust en ruimte? Dan is dit de plek voor jou.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige camping, privédak met stoelen, tafel, 2 ligstoelen, privé badkamer, afwasgelegenheid, droogrek, wasmachine gratis te gebruiken, de fantastische zee ligt op slechts 1,5 km afstand. Supermarkt op 3 km afstand, restaurant boven, reserveren is verplicht, er is geen menukaart, alleen een vast menu inclusief drankjes, die overigens ook erg goed zijn.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Supervriendelijke, eenvoudige plek met een boerderijwinkel. Eenvoudige maar schone faciliteiten. Probeer zeker de schotel met Sardijnse specialiteiten; die is met veel liefde bereid en smaakt uitstekend. De wijn is ook uitstekend.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Geweldige locatie, vriendelijke receptie, 3 zwembaden, restaurant, supermarkt, watersportmogelijkheden, bootverhuur, alles wat je nodig hebt. We vonden de toiletten ondermaats en de paden waren erg lang. De camperstortplaats was slecht.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De check-out was erg vriendelijk, de check-in was prima, de locatie was geweldig, de staanplaatsen waren prima, er was voor ieder wat wils, het sanitair was wat verouderd maar wel schoon, de supermarkt had alles wat je nodig hebt, de animatie duurde voor ons te lang tot middernacht en was ver weg te horen, verder was het erg rustig op de camping. Helaas was het veel te duur om via Bahia te boeken, met de online boekingskosten van € 70 er nog bij, wat ik nogal hoog vind. Gewoon ter plaatse boeken, er waren minstens 80 plaatsen vrij.

Kamperen in botanische planten. Staanplaatsen 1 en 2 rijen erg leuk. het onderste sanitair “zeker niet ⭐️⭐️⭐️⭐️. Ontvangst zeer neutraal, geen uitleg, zeer weinig informatie. Zwembad heeft vaak zeer luide muziek. Restaurant goed en goedkoop. broodjesservice ook goed. Supermarkt in de buurt geopend tot middernacht. Fietspad op slechts een paar meter afstand. We vonden het erg leuk, maar € 85/dag was te duur en niet gerechtvaardigd

Mooi gelegen camping, wasplaatsen oud maar schoon, restaurant, bar, klein. Supermarkt, allemaal heel mooi, dichtbij Cannobio, geweldig strand met schaduwrijke plekken. 52€/dag. we zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Kleine camping, prima sanitair, vriendelijke ontvangst, broodjesservice, lounge, ontbijt verkrijgbaar, snack-/drankautomaten, busverbinding vlakbij, we komen terug.!!

Prima camping, klein gezin direct aan het strand

erg aardige behulpzame beheerster. 5 minuten lopen naar het meer Hersching. sanitair aanwezig, zijn gerenoveerd, niet helemaal af maar bruikbaar. Douche op zonne-energie, soms was het water koud. Erg leuk om per fiets de omgeving te verkennen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Deze plek is alle 5 sterren van de service, vriendelijkheid, netheid, faciliteiten, wellness, restaurant, sanitair helaas ook de prijs, maar elke euro waard.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

vond hem geweldig, 5 minuten op zee, facturering via automaat, graag weer

Sitecode: 20324

Ontvangst zeer vriendelijk, plaatsen ok, op sommige plaatsen erg schaduwrijk in de zomer geweldig maar we zijn hier in oktober maar jammer nul zon, broodjes. ect in de mooie winkel. Hotel met restaurant, café, bar, pizzeria naast de deur. Zwembad beschikbaar in de zomer, dichtbij Brixen, fietspad om de hoek, bushalte voor het huis.

verloederde buitenwijk. Receptie super mooi, sanitaire douche ok, toilet helaas vies, mooie parkeerplaats, klein zwembad, pizza aan te bevelen. voor één nacht ok 35€

Receptie vriendelijk, plaatsen smal maar goed, sanitair ook in orde en schoon. 4 sterren voor de voor ons beste ligging, direct aan de rand, supermarkt, bakker, restaurants, strand om de hoek. centraal voor chinque terre. Prijs 37 € / nacht.. een echte aanrader!

Mooie parkeerplaats, de meeste kans op een plekje tussen 10.00 en 12.00 uur. sanitair moet extra worden betaald en 40 € borg. aardige exploitant voor een kort verblijf geweldig. Voor elektriciteit a.u.b. 0,50 cent per stuk meenemen, dit is ook extra.

onvriendelijke ontvangst. wilde 1 nacht blijven. voor 12 uur kun je zogenaamd niet zien welke plekken nog vrij zijn, volgens de onvriendelijke dame aan de balie nul behulpzaam. De toegang tot de camping is catastrofaal smal, en geen afslag, nee bedankt, dat hoef ik niet nog een keer

Toplocatie (steil bergafwaarts, maar bewegwijzerd). vriendelijk, ongecompliceerd, alles was geweldig, restaurant geweldig, sanitair ok (er is een parkeerplaats) prijs ok. kom graag terug

Parkeerplaats op een grote parkeerplaats, hier slaap je alleen. naar de watertaxi 5 minuten. we zijn te voet terug van het stadscentrum ongeveer 3,5 km is ook mogelijk. Elektriciteit aanwezig. Goed aangegeven voor ons.

mooie plek, geweldig om te zwemmen, grote mooie parkeerplaatsen zoals ik al zei weinig schaduw en uitzicht op industrie. sanitair superschoon. was voor ons negatief. omisalj moeilijk te voet te bereiken. geen restaurants buiten. als je van avondentertainment of wandelen houdt, is dit de verkeerde plek. De pendelbus rijdt elk uur op het hele uur (tegen betaling). geen kiosk om kranten te kopen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

geweldige plek, in een grandioos landschap. Aardige exploitant. Broodjesservice. Restaurant op het plein. Sanitair gebouw super schoon en nieuw. We komen terug

Super geweldige plek, alle parkeerplaatsen zijn groot en goed onderhouden. Sanitairgebouw nieuw en megaschoon. Groot zwembad. Receptie en een kleine bistro met broodjesservice en een winkeltje met worst, eieren ..... Zeer vriendelijk personeel overal. Graag weer 👍👍👍

Boven het meer, steile opgang, maar de plaatsen zijn prima, sanitair oud, maar erg schoon. Douchen € 0,50 / 4 min. . Broodjesservice, wifi tegen betaling.

Mooie plaatsen, groot met elektriciteit / water / riolering. Sanitairgebouw eenvoudig, Frans houden, plaats in de buurt erg slaperig, kleine lokale of wijnbars in de buurt. We verbleven 2 nachten, maar de omgeving zou te saai zijn voor mij

Leuke parkeerplaats ergens in Frankrijk, best wel 50 km rijden door de pampa's. Elektronisch inchecken ook Duits, parkeerplaatsen geweldig, legen, vers water mogelijk, leuke plek, daar krijg je alles wat je nodig hebt

Super goed. Zeer goed onderhouden finca, liefdevol ontworpen en schoon. Toilet / douche in het hoofdgebouw kan gebruikt worden. Heel aardige eigenaar. Cafés en koude dranken kunnen bij het huis worden gehaald. Rustig zwembad geweldig. Dichtbij felantix. De nadering met womo is vrij smal, voor ons was het alleen lopend mogelijk en takken ect grazen aan de zijkant en op het dak

Kamperen midden in de natuur, alles is redelijk rustiek, eigenaar is nederlands en spreekt goed duits. Sanitair ok. De rest is eenvoudig en spartaans

Mooi veld, registratie in het nabijgelegen Hotel Wiesengrund met geweldige stadl. Eten was heerlijk. Receptie super vriendelijk. Sanitair voor een staanplaats super nieuw en schoon. Helaas zijn de kampeerplaatsen erg klein en vol, het is echt super krap. In de buurt een geweldig natuurlijk zwembad dus ook iets voor vroege zwemmers 🤪

Locatie direct aan de straat. Sanitair bevindt zich in / een barak. Douche 1 € / 2 min., Plaats met zeezicht, ok. Extra kosten elektriciteit. Groundkeeper zeer vriendelijke, lelijke gr. Plastic garage op het plein. Prijs / prestatie is buiten proportie, veel te duur.

Zou geweldig zijn geweest. We zijn alleen gebleven. Campers starten tot P4. Het wijnhuis had bedrijfsvakanties. Kon echter wijn en water kopen. Dochter spreekt Duitse, senior Engelse baas.

Leuke camping, Corsicaans sanitair, plaatsen heel anders. Maar super aardige eigenaren, restaurant op het plein, zwembad en zwemmen in de rivier mogelijk. Brood service. Na Porto, maar ongeveer 4 km afstand. Aan de voet van de bergen

Super kamperen, een beetje uit de weg in de bergen. Standen niet verkaveld, u kunt blijven staan waar u plaatst. Sanitair ok. Zwembad en bar geweldig. Restaurant met Infineon-zwembad en een fantastisch uitzicht. 38,60 € / nacht absolute aanrader

Gedeelde ruimte links en rechts straatkant oprit. Precies op straat. Maar 's nachts rustig. Centraal gelegen in 5 minuten bij de jachthaven. Wordt de hele nacht bewaakt. Sanitair schoon ok. Verwijdering beschikbaar.

Alles is gezegd, geweldige locatie, gewoon zonder beperkingen gewoon mooi !!! Bleef nog een nacht langer is het prachtig. Receptie super vriendelijk.

Leuke camping, geweldig strand, strandbar, restaurant op het plein. Plaatsen groot. Sanitair moet worden gerepareerd. Supermarkt op de plaats. Betaling voor 3 nachten 111,00 € / womo + 2 pers. Goed als tussenstop, anders nauwelijks tot Bastia en zo duur.

Waren er met Pasen. Na wat zoeken met betrekking tot toonhoogte zijn we hartelijk ontvangen. Heel leuk jong eigenaarspaar. Verse broodjes kunnen worden besteld. Een hut met toilet en douche. Vers water beschikbaar. Echt goed en leuk 😁

Geweldige nieuwe open plek, geweldig aangelegd met meer, geweldig restaurant, luxe sanitaire voorzieningen. Geeft voldoende ruimte. Vriendelijke ontvangst. Koop alles wat je nodig hebt. Locatie voor excursies, fietsen ideaal, ik kan niets negatiefs zeggen, behalve de hoge prijs (maar als je naar het gebied kijkt) is dit gerechtvaardigd. Absolute aanbeveling

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Super ruimte, in een cirkel plaatsen creëert dus voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Sanitair ok en schoon. Douche 1 € / 5 minuten. Receptie erg vriendelijk. Geweldig strand verbonden, toegang voor campers gratis. Kleine supermarkt beheerd door Italianen, met zijn specialiteiten, super vriendelijk. Fietsverhuur direct op de camping

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bellen, super leuke havenmeester. Plaatsen direct aan het water. Douche / WC / Spülmglichkeiten. Imbis en restaurant op het plein. Eventl vliegtuiglawaai. Dorp of treinstation in de buurt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Helaas bezet. Maar zeker goede plek, vooral centraal / Amsterdam, Zaanse Schans Alkmaar ..... gemakkelijk te bereiken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Pasen, slechte reistijd. Was vol. Maar erg leuke operator. Zijn vriendelijk voorzien van informatie. Maar de plaats ziet er geweldig uit, we hadden het hier graag gehad

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Parkeren op straat, geen probleem voor ons. Personeel vriendelijk. Vanaf Pinksteren 2019 nieuwe sanitaire voorzieningen in het hoofdgebouw voetpad ongeveer 2 minuten zwemmen gelegenheid in het meer. Centraal om te bezoeken van Neuschwanstein, fietspad / pad van Wohnmobilhafen. Kosten in de VS 23,80 € incl. Toeristenbelasting (16,00 € parkeerplaats, 4 € elektriciteit + toeristenbelasting) Standplaats met elektriciteit / zoet water / septictank.

Geweldige plek. Supermarkt ernaast. 0,50 € Stukken zijn nodig voor elektriciteit. Naar het meer afdaling ongeveer 15 -20 minuten lopen

Voor ons een superplek. Een geweldig, eersteklas badhuis. Zwembad en sauna Top. Restaurant Mega. laad te groot. De plaats wordt gerund met bloed van het hart, buitengewone versieringen overal. Prijs / prestatie voor ons ok. We staan ​​op schnick schnack 😁einziger min punt, de plaats is erg buiten

Sitecode: 21942

Geweldige plek, bovenste gedeelte met super nieuw sanitair, zwembad buiten, saunaruimte met ontspanningsruimte. Restaurant erg goed. Pitch ok. De toegangsweg en de toegangswegen tot de velden zijn erg smal, steil en moeten worden gerenoveerd. Dus omhoog. Resterende sanitaire gebouwen in het plein ok.

Leuke plek om Rome te verkennen. 10 minuten lopen + 20 minuten met de trein. Sanitair schoon. Plaatsen erg klein, zeker krap in het hoogseizoen. Helaas blaffen honden de hele nacht / dag van buiten.

Goed georganiseerde plaats, plaatsen goed. Sanitair schoon, alles top. Restaurant beneden sterk aanbevolen. Goed onderhouden faciliteit.

We hebben het veld niet zo geweldig gevonden. Het dorp ligt 2 km boven het plein. Goed ook, je overleeft het. De standplaatsen li in het nieuwe gedeelte zijn veel beter en stil. We waren hier op zaterdag en het was de grot die op het veld en de watervallen ging