@Emma44
- 2018
De eigenaar is ontzettend behulpzaam en meegaand. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend! De staanplaats is erg mooi en rustig. Er is een goede busverbinding naar Reutte en het Tannheimertal. De eigenaar heeft een klein café waar je iets kunt drinken (geen vaste openingstijden). Het enige nadeel is het ontbreken van een restaurant en een supermarkt in het dorp (er is wel een 24-uurs voedselbank, maar die is in de winter niet goed gevuld).
Supervriendelijke ontvangst, prima faciliteiten (er zijn betere opties, maar oké), prachtig strand, uitstekend restaurant/bar, een echte aanrader. €20 per nacht met elektriciteit, €0,50 voor de douche.
Vriendelijke ontvangst, goede plaatsen, mooi zwembad, restaurant en markt op de camping. Poolparty op volle sterkte tot middernacht. Zeker een goede camping voor gezinnen. We betaalden € 66 voor één nacht, maar dat is het niet waard.
Vriendelijke ontvangst, vrije keuze van staanplaatsen, broodjesservice, voldoende sanitair, meer niet. Het strand is ongerept, met een bouwterrein tussen de camping en het strand. We blijven maar één nachtje; we vinden de omgeving helemaal niet prettig. Zoek je rust en ruimte? Dan is dit de plek voor jou.
Prachtige camping, privédak met stoelen, tafel, 2 ligstoelen, privé badkamer, afwasgelegenheid, droogrek, wasmachine gratis te gebruiken, de fantastische zee ligt op slechts 1,5 km afstand. Supermarkt op 3 km afstand, restaurant boven, reserveren is verplicht, er is geen menukaart, alleen een vast menu inclusief drankjes, die overigens ook erg goed zijn.
Supervriendelijke, eenvoudige plek met een boerderijwinkel. Eenvoudige maar schone faciliteiten. Probeer zeker de schotel met Sardijnse specialiteiten; die is met veel liefde bereid en smaakt uitstekend. De wijn is ook uitstekend.
Geweldige locatie, vriendelijke receptie, 3 zwembaden, restaurant, supermarkt, watersportmogelijkheden, bootverhuur, alles wat je nodig hebt. We vonden de toiletten ondermaats en de paden waren erg lang. De camperstortplaats was slecht.
De check-out was erg vriendelijk, de check-in was prima, de locatie was geweldig, de staanplaatsen waren prima, er was voor ieder wat wils, het sanitair was wat verouderd maar wel schoon, de supermarkt had alles wat je nodig hebt, de animatie duurde voor ons te lang tot middernacht en was ver weg te horen, verder was het erg rustig op de camping. Helaas was het veel te duur om via Bahia te boeken, met de online boekingskosten van € 70 er nog bij, wat ik nogal hoog vind. Gewoon ter plaatse boeken, er waren minstens 80 plaatsen vrij.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Kamperen in botanische planten. Staanplaatsen 1 en 2 rijen erg leuk. het onderste sanitair “zeker niet ⭐️⭐️⭐️⭐️. Ontvangst zeer neutraal, geen uitleg, zeer weinig informatie. Zwembad heeft vaak zeer luide muziek. Restaurant goed en goedkoop. broodjesservice ook goed. Supermarkt in de buurt geopend tot middernacht. Fietspad op slechts een paar meter afstand. We vonden het erg leuk, maar € 85/dag was te duur en niet gerechtvaardigd