@EmmaAllaert
Heel goede camping! Mooie staanplaatsen, voldoende plaats. Zeer mooi sanitair. Misschien wel wat weinig als de volledige camping vol staat (dit was bij ons niet het geval dus bij ons geen probleem). Douches in de prijs inbegrepen. Vriendelijke bediening aan de receptie.
Zeer mooie en rustige camping. Wij stonden vlak aan het water, heel rustig dus, geen last van de baan die hoger ligt. Douches 10 NOK voor 4 min. Is vrij krap in tijd. Sanitair is wat verouderd en aan de krappe kant, vooral de lavabo’s maar wel proper. 390 NOK voor een nacht met stroom. Top camping!
Deze camping is eigenlijk perfect buiten 1 item: de prijs. Deze is aan de hoge kant. Voor een gewone staanplaats zonder stroom 340 NOK en met stroom 600 NOK. Sanitair is zeer proper. De staanplaatsen zijn vrij waterpas dus uitblokken is niet echt nodig. Mooi uitzicht op de fjord.
Mooie propere en rustige camping. Proper sanitair, douches in de prijs inbegrepen. Plaatsen allemaal voorzien van elektriciteit. Als ik 1 klein minpuntje mag geven zijn er misschien te weinig WC’s. Bijna alle WC’s zijn in dezelfde ruimte van een douche wat het het de ochtend en avond moeilijk maakt om gewoon naar toilet te gaan want iedereen is aan het douchen. Voor de rest heel goed!
Propere camping, mooie ligging. Een beetje een uitdaging om een recht stuk te vinden of goed uit te blokken. Sanitair zeer proper. Dik in orde!
Mooie en verzorgde camping. Wasmachine, droogkasten en douches in de prijs inbegrepen. Alleen jammer dat de wasmachines geen tijdsslot hebben. De wasmachines en droogkast werden bij ons door 1 persoon ingenomen die heel zijn was kwam doen, 5 zakken vol. Wij kregen de kans niet om te wassen of te drogen.
Mooie en rustige camping! Zeer mooie en rustige standplaatsen met elektriciteit. Mooi en proper sanitair. Zeer goed!
Best een OK parking. Uiteraard jammer dat er geen WC’s en douches zijn maar voor hartje stad is dit zeker OK. Elektriciteit voorziening en lozing in de plaats inbegrepen.
Genoeg standplaatsen en elektriciteitspunten. Niet echt gezellig en weinig WC’s en douches in vergelijking met het aantal staanplaatsen. Wel veel wasmachines en droogkasten. Sanitair is niet altijd even proper, vooral de douches. De douches hadden heel wat schimmel op we voegen. Het water van de douches was ook niet echt warm. Er was weinig ventilatie in de doucheruimte en WC’s waardoor er heel wat geuren hingen wat niet altijd even aangenaam is.
Mooie rustige camping. Wat lastig om camper goed waterpas te zetten omdat er geen vaste standplaatsen zijn (wat het natuurlijk wel gezellig maakt). Het sanitair is wat gedateerd. Op zich geen probleem maar het was niet altijd even proper. De douches waren netjes maar sommige WC’s waren niet zo proper. Voor de rest goede service en veel elektriciteitspunten.
Zeer proper sanitair, goede campingplaatsen met elektriciteit. We kregen eerst een campingplaats aangewezen die heel drassig was. Hier waren we niet zo tevreden mee want er waren nog meer plaatsen vrij. We kregen een andere plaats die heel mooi en praktisch was.
Zeer mooi onderhouden camping! Proper sanitair, camping mooi verzorgd en mooie camper plaatsen allemaal voorzien van elektriciteit.
Goede staanplaatsen, voldoende vuilbakken om afval weg te gooien en mooi uitzicht. Alleen jammer dat er maar 1 van de 3 WC’s open waren. Deze waren ook niet super proper.
Super mooie plaats aan het meer gekregen! Zeer verzorgd en vriendelijk! De douches zijn prachtig en heel netjes! Echt een aanrader!