@Emmett
We zijn pas vandaag aangekomen, maar we kunnen nu al 5 sterren geven. Mooie, ruime plaatsen. Prachtig uitzicht op bos en weilanden. Schoon sanitair. Een vriendelijke ontvangst met een welkomstgeschenk. Het is een heerlijke plek om te ontspannen. Zulke goed georganiseerde campings, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, zijn helaas zeldzaam in Duitsland.
De enige premie hier is de prijs. 17,50 euro/nacht zonder water en elektriciteit. Woeker. Staanplaatsen en nummers worden naar wens door de terreinwachter toegewezen. Als je pech hebt, sta je op de voorstoelen en kun je tot laat in de nacht luisteren naar de luide muziek en het geschreeuw van de jongeren op het aangrenzende grasveld. Wij zouden niet terugkomen.
De ruimte is eigenlijk in een mooie cirkelvorm ingedeeld. Het ligt op straat, maar je hebt er geen last van. Maar 17,90 euro voor de alternatieve plek zonder stroom is beslist te duur.
Pluspunt: mooi uitzicht. Nadelen: Onvriendelijke eigenaar, smalle en scheve plaatsen, geen toilet, douche. Afvalverwijdering en elektriciteit extra, samen 19,80 euro, verwijdering mogelijk maar niet aanbevolen. Achter de parkeerplaats wordt in het natuurgebied met zwaar materieel de natuur platgegooid. We komen zeker niet terug. Afzetten.
Behalve de hanen die vanaf 5 uur 's ochtends de nachtrust beëindigen, een prachtige plek met ruime parkeerplaatsen.
Wie plaatst dit soort foto's eigenlijk? Wie wil er foto's zien van een bergingsstation of een douche? Veel interessanter zijn foto's van de parkeerplaats en de omgeving.
Mooi aangelegde plek op de verkeerde plek. Locatie midden in het commerciële gebied. Geluidsniveau (dag en nacht) en geur van de composteerinstallatie aanzienlijk. Voeding zit in het midden. Stroomkabels moeten aan de overkant van de straat worden gelegd. Conclusie: wie het niet erg vindt om lawaai en geur te gebruiken, is hier in goede handen. Wij vinden 10,5 euro te duur voor een overnachting. We komen niet terug.