@Emth
- 2017
- Knaus Boxstar
- 2016
- Buscamper
Wij waren hier in juni 4 nachten te gast. Uitstekende camping, vriendelijke eigenaren en veel fietsmogelijkheden. Kortom een aanrader! Theo
Wij hebben hier 5 nachten verbleven. Eén aanrader. Vriendelijke beheerders, goed sanitair en ruime plaatsen. En een zwembad. Fietsroutes aanwezig. Theo
Een aanrader! Mooie plek en alle voorzieningen top. Aardige eigenaren. kortom deze moet je beleefd hebben! Theo
Fijne camping , zeer ruime plaatsen, mooi sanitair en hele vriendelijke eigenaren. Ook prima voor dagje Gent met fiets
prima camperplaats met uitstekend en voldoende sanitair. Brugge en De Belgische kust met fiets prima te bereiken. Let op: fiets met de knopen door mooi landschap en zeker niet langs de doorgaande “snelweg” Vriendelijke eigenaren
Sitecode: 19073
2 nachten op deze camping gestaan. Alles prima en een rustige plek! Een aanrader. Theo
wij verbleven hier 2 nacht in juni. Fijne doorgangscamping met prima sanitair. Een aanrader! Theo
eind mei hier 4 nachten verbleven. Een aanbeveling. Ruim vriendelijk uitzicht en goede uitvalsbasis voor bezoek diverse steden. Station op 20 minuten voor trein Venetië. Theo V
Hier begin september 2023 gestaan. Fijne camping, warme ontvangst, uitstekende faciliteiten.En dichtbij Enkhuizen. groet Theo
Wij verbleven hier in juni 2 nachten. Zoals ook door anderen gememoreerd goede plaats voor kortdurend verblijf. Prima sanitair, ruime plaatsen. Alles modern. Tussen 12-15.00 uur geen entree. Poort op slot. Dus niet met auto erop maar dus ook niet eraf. Alleen met fiets is dit mogelijk. in de ochtend gaat poort pas om 9.00 open. Dus vroege vertrekkers: heb geduld. Eerste nacht luidruchtig feest naast camping. Dus met wat aanpassingen …! Theo
Leuke camping, vriendelijke eigenaar, zeer ruime plekken, WIFI zoals thuis, goed en schoon sanitair. En heel snel in Apeldoorn. Emmy en Theo