• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Enca

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een prachtige campercamping, op ca 2 km van het mooie centrum van Troyes. De plaatsen zijn erg ruim en voorzien van grote bomen, genoeg schaduw te vinden. Makkelijk via een informatiezuil inchecken in diverse talen. 15 euro per nacht, incl stroom. Voor water extra betalen. Er zit een supermarkt om de hoek, erg handig. Wij hebben 2 nachten gestaan, met veel plezier. s'Nachts erg rustig, ook fijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

2 nachten (53 euro, incl. stroom) gestaan op deze mooie camping te midden van de bossen. Gastvrije eigenaren, een hartelijk welkom. Genoten van de rust en de ruimte. Heerlijk zwembad en gisteravond bij de bar een leuke jamsessie met muzikanten. Een mooie afsluiting van ons verblijf! Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een hele fijne campercamping! Op loopafstand van het dorp Potes. De eigenaar en zijn vriendin zijn erg behulpzaam, spreken goed Engels. We hebben er 4 nachten gestaan, 19 euro per nacht incl. stroom. Als er een douche en toilet was geweest dan hadden we ze 5 * gegeven. Er is nog weinig schaduw, vanwege de boompjes die net zijn gepland. Luifel uit, lost dit op. We hadden een prachtig uitzicht op de Picos! Kortom: een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camperplek voor doorreis. Schoon, ruime plaatsen. 20 minuten lopen van het centrum van de stad. Wij hebben er 1 nacht gestaan. Rustig en veilig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een hele fijne plek om vanuit hier Santiago te bezoeken. Wij hadden een practhig uitzicht over de stad. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Sanitair schoon, WiFi van redelijke kwalititeit. Stad op loop- en fietsafstand. Ook busverbinding naar de stad is prima. Wij hebben hier met veel plezier 4 nachten gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camping om 1 of 2 nachten te staan. Dichtbij de snelweg, geluid niet hinderlijk. Van alle noodzakelijke gemakken voorzien, sanitair is sober en superschoon. Zwembad is open vanaf 11 uur tot 21 uur. Jammer voor ons 'vroege vogels'. Een frisse ochtendduik zat er niet in. We hebben een prachtige wandeling langs de kust gemaakt: Camino Naturales, vanaf de camping ben je zo aan de kust. 58,90 euro voor 2 personen,2 nachten, inclusief electra.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek om te overnachten. Stadje is leuk om een middag door te brengen. Voor 5 euro kun je hier staan, officieel van 9 tot 21 uur. echter de politie gedoogd dat je hier ook overnacht. Wel op tijd weer weg dan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

2 nachten gestaan, voor 90 euro. Flink aan de prijs. Niet zozeer onze camping, in rijen naast elkaar. Wij stonden aan het einde van de rij, dus geen buren naast ons :-). Omgeving is prachtig. Flysch rotsformaties, wandelroute GR121 vanuit Deba naar Zumaia is prachtig.