@EndlessonWheels
- 2001
Een van de allerbeste campings! Prachtig sanitair, mooi restaurant (neem het ontbijt van 8 euro, super goed!) Taxi service naar de stad en lekkere ruime plaatsen in de schaduw. Deze camping maakt je verblijf aan deze geweldige highlight van Albanië nog fijner!
2023
Sitecode: 91937
Het was eigenlijk vol maar we zijn er super mooi neergezet met een magistrale zonsondergang. Wat een vriendelijkheid bij deze eigenaren. We komen zeker terug!
Sitecode: 19842
Een campingoase ! Goed georganiseerd. Alles is netjes en verzorgd. De trip naar de fosielen site is een dikke aanrader! Het eten in het restaurant eveneens. We komen terug!! Internet en wifi wisselend. Maar voor een aantal dagen helemaal niet erg.
Schitterend gelegen traditionele campsite. Warm welkom door de eigenaar Abdou. Geen opdringerigheid tav excursies. We hebben toch een dag geboekt met een jeep. Onvergetelijke ervaring en zelfs gazelles gezien! We komen terug want de zonsondergang op deze camping is er 1 uit duizenden!!
2022
Hele vriendelijke eigenaar en ruime plekken. Het mooie sanitair is prima, maar zou wel iets beter kunnen worden schoon gemaakt, vandaar 3 ipv 4 sterren. Ook vaste Griekse caravans, maar alleen maar vriendelijke mensen. Komen zeker terug. Kalamata is super leuk. Lidl achter de camping. Wasmachine 1 euro!
Deze locatie is helemaal niet gesloten! Wij verbleven er vorige week een aantal nachten. Warm ontvangst. Uitmuntend en schoon sanitair. Lekker beach restaurant met betaalbare prijzen. Kortim een hele dikke aanrader voor een fijn een relaxed verblijf aan een prachtig strand!
We kwamen hier eerder deze week aan voor 1 nacht maar zijn er 3 gebleven. De eigenaar is super vriendelijk en uitermate behulpzaam. Hij heeft geholpen met een auto voor ons te huren (prima prijs!)en heeft alle mooiendorpjes voor ons in kaart gebracht (opname film the godfarther). Ook de Etna hebben we bezocht. De locatie is heerlijk rustig en je loopt via een eigen pad zo het strand op. Wij kunnen met gerust hart deze plek van harte aanbevelen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2020
Wat een geweldige camping! We hadden een nacht gepland, maar we bleven er twee en we zijn van plan om langer terug te komen. De magische uitzichten ... de kampvuren maar bovenop de gastvrijheid van Tom. We hebben erg genoten van onze tijd hier !!
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden