@Enersence
Mei 2026
De camping bestaat niet meer. Het is duidelijk omgebouwd tot een caravanpark. We waren behoorlijk verrast toen de stijlvolle dames bij de receptie ons vertelden dat ze geen staanplaatsen meer hadden voor campers. De naam van de camping is ook niet meer te vinden op Google.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Zeker best griezelig voor een nacht, maar gewoon te duur in vergelijking met veel andere plaatsen in termen van waar voor je geld. Persoonlijk vind ik €25 in het laagseizoen net te veel om in een gesloten magazijn te staan. Toiletten en douches voor altijd ver weg. Ik heb een beetje moeite om de vele gloeiende aanbevelingen te begrijpen waarvoor we hier uiteindelijk naartoe zijn gegaan.
Ik ken deze plek al 30 jaar en ben blij om te zien hoe de exploitant deze plek naar voren heeft gebracht. Je kunt zien dat hij zelf een kampeerder is en zich met hart en ziel inzet om zijn plek vooruit te helpen. De volgende generatie staat al in de startblokken, wat mij bijzonder blij maakt. In tegenstelling tot sommige beoordelingen was de ontvangst erg vriendelijk en ontspannen, zoals ik zou wensen voor een goede camping.
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Na 40 jaar kamperen heb ik eindelijk een plek gevonden waar alles is zoals het was. Geen verkavelde parkeerplaatsen, top sanitair en een super betrokken eigenaarspaar. De uitbater van het kleine restaurant ter plaatse is ook zeer betrokken, zeer rustige en idyllische plek. We komen zeker terug
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Sitecode: 20644
Mooi gelegen plaats aan een meer. Een beetje dicht bij de snelweg. Helaas zijn sommige van de vele lange termijn campers helemaal leeg en ziet het geheel er nogal verwaarloosd uit. Bijna 30 € voor twee inclusief elektriciteit is te veel.
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
De vorige evaluatie is niet gerechtvaardigd. Tijdens ons 3-daags verblijf werden de sanitaire voorzieningen niet schoongemaakt. Schimmel in sommige hoeken. Een uitlaat in het natte gebied was niet afgedekt omdat de beschermende flap ontbrak. Nu geeft de operator waarschijnlijk op, vanwege problemen met verhuurders. Toch moet het essentiële werk worden gedaan.