@Enniroc
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
De camping zelf is erg mooi, maar de hygiëne van de sanitaire voorzieningen is erbarmelijk. En het is niet eens hoogseizoen. Dit is vrij ongebruikelijk voor First Camp. Aangezien Umeå ook niet veel te bieden heeft, is het de moeite niet waard om hierheen te komen.
Juni 2026
De parkeerplaats bevindt zich op een parkeerterrein direct aan de hoofdweg. Er is elektriciteit, vers water en een toilet aanwezig. Er zijn geen stoelen om op te zitten. De Palaistherme spa ligt op 20 minuten lopen. Er zijn mooiere en goedkopere spa's. We zijn niet naar Sonnenberg gegaan omdat je daar voor alles apart moet betalen (kabelbaan, boomtoppenpad, hangbrug, enz.). We zouden niet terugkomen.
Dit is de vierde keer dat we hier zijn. Het is altijd geweldig. Er zijn alleen toiletten en douches. Geen elektriciteit, geen water/afvalverwerking. Wifi is beschikbaar als je dicht genoeg bij de betaalautomaat bent. Aan de overkant van de weg, bij de camping, is een uitstekende viskraam.
Een erg mooie kampeerplek met uitzicht op de haven. Schone sanitaire voorzieningen. Water en afvalverwerking aanwezig. Dorp op loopafstand. Prachtige fietsroutes op het eiland. We komen graag terug.
Goede kampeerplek direct aan het water. Schone sanitaire voorzieningen. Water en elektriciteit inbegrepen. Geen afvalverwerking. Nyborg ligt op loopafstand. Het is een heel leuk, rustig stadje.
Prachtig gelegen camping direct aan het water. Er zijn meer dan 20 staanplaatsen. Kerteminde ligt op loopafstand. Schone sanitaire voorzieningen. Water en afvalverwerking aanwezig. Elektriciteit inbegrepen. Mooie fietstocht naar Fyns Hoved. We komen graag terug.
Uitstekende camping voor een bezoek aan Odense. 7 km fietsen over fietspaden. Toiletten in de campingwinkel zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Geen water- of afvalafvoer. De camping is gratis. Dit is bijna ongehoord, dus zelfs zonder alle voorzieningen is het een uitstekende plek.
Zeer mooie staanplaats in de haven. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Elektriciteit inbegrepen. Water en afvalverwerking aanwezig. Heel mooi stadje en een prachtige havenpromenade.
Mei 2026
Een prima camping voor een bezoek aan Caorle. Er zijn twee douches en drie toiletten, één voor mannen en één voor vrouwen. Het kan er druk worden als de camping vol is. Er zijn 67 staanplaatsen het hele jaar door beschikbaar en meer dan 100 van september tot en met juni. De staanplaatsen zijn van grind of asfalt. Water- en stroomaansluitingen zijn aanwezig. Caorle is erg mooi en biedt fantastische fietsmogelijkheden.
Prima camping. De staanplaatsen zijn vrij klein en liggen dicht bij elkaar. Elektriciteit en water zijn aanwezig. Er is een afvalverwerkingsinstallatie en wateraansluiting. Veel te weinig sanitaire voorzieningen voor zo'n grote camping. Het zwembad was 27 graden Celsius, maar veel te klein voor zo'n grote camping. De volgende keer zouden we een andere camping kiezen.