@EnroutePensionados
- 1996
- Chausson Welcome 75
- 2008
Kwamen net met de luxe wagen langs deze voor ons nieuwe plek in de regio nabij de Campina. Ziet er goed uit! En zullen we zeker onze campervrienden die bij ons op visite komen aanraden! Helaas is het formulier met prijzen in de hut onduidelijk en niet in overeenstemming met informatie op CamperContact App. Beginners foutje denk ik. Succes gewenst in de toekomst.
vandaag in De Algarve bij Camperstop Messines de eigenaren van deze Deense CP gesproken. Men mag uiteraard wel overnachten, inmiddels 20 plekken beschikbaar en een supermarkt op ongeveer 10 km afstand! Geen restaurants in de buurt. Wij gaan daar in een zomer zeker eens kijken/overnachten. Hier in de Algarve blijken het zeer vriendelijke mensen te zijn, hebben ze enkele dagen als buren gehad!
vandaag 20 november 2021 is de gemeentelijke camperplaats op het oude marktterrein van Messines officieel geopend . Hij lijkt te worden gerund door of namens de Portugese Camperclub, waarvan ik gisteren iemand ter plekke heb gesproken. prijzen waren nog niet echt duidelijk maar het lijkt erop dat overnachting altijd inclusief elektra is. Voor water rekent men €2. we schatten 20 plaatsen!
Prima cp. kosten €18.50 voor 2 personnel.Eigenaar was nog niet aanwezig, maar het hek konden we simpel open maken. Kwestie van even goed kijken! Er zit een beugel aan bovenzijde die gelicht moest worden. Zullen in de toekomst hier wel vaker overnachten verwacht ik.
de vorige review snap ik niet. er wordt hier net als vroeger regelmatig schoongemaakt en ja het is een goed weer camping , men is ook officieel in de winter gesloten. we staan hier als enige gasten op het terrein en de eigenaren zijn bezig met groot onderhoud. als we behoefte hebben voor een praatje hebben ze daar alle tijd voor. Wij hebben geen behoefte aan entertaining, kunnen dat prima zelf. We komen hier nog regelmatig terug in de toekomst.
Het 1.8 ton bord is bedoeld voor het pad langs de parkeerplaats. Er stond een camper van 6 ton. Geen enkel probleem! Tevens een rustige plaats ondanks dat alle andere cp’s vol staan in de regio op dit moment. Reden is vermoedelijk de extreem hoge spanning leidingen langs het terrein. Gevolg is dat er heen enkele sateliet ontvangst mogelijk is. We staan nu met 5 wagens, 3 hebben geen schotel.
Na de overstroming zijn door de camperaars de cosmetische gevolgen opgeruimd en genieten we van deze unieke en rustige CP als vanouds. Helaas is de douche/toilet/wasmachine ruimte niet te herstellen. Overige voorzieningen inclusief wifi werken als vanouds. Het terrein staat weer 95% vol met meest oude en vertrouwde gasten. Andre prima gedaan!
Helaas zal deze plek niet afgebouwd worden lijkt het. De appartement eigenaren aan de overkant zullen wel bezwaar gemaakt hebben. Maar staan kun je hier prima en de wandeling naar het centrum is perfect.
Als reeds gezegd, rustige mooie CP met restaurant, bar en kleine kruidenier. Wat opviel is dat ook hier er een van de vele trefpunten is naar Santiago de Compostella. De matige prijzen in winkel/restaurant wijzen hier ook op. Deze plek gaat in de favorieten
De prijs is echter 16,50 ex elektra. Verder een heel gezellige camping aan de rand van de stad en naast een mooi wandelbos. Heel goede douches en overige voorzieningen ook perfect. De grijswater stortplaats ligt een beetje onhandig en moet wat duidelijker gemarkeerd worden. Een nieuwkomer wilde zijn caravan er direct naast zetten omdat hij niet wist waar die “waterput” voor diende.
De foto’s zijn kennelijk gemaakt voor men weg ging! Takken van de treurwilgen hangen heel laag. De beide aangewezen plaatsen zijn niet geschikt voor langer dan 6 meter. Zeer veel herrie en veel volk! Er is geen enkele satelliet ontvangst, zelfs GPS doet het naast de brug niet. Geen aanrader als men tijd genoeg heeft om andere CP of plek te zoeken. Jammer want stadje lijkt wel aardig.
Prima plek. Met standaardblokken was wagen perfect recht te zetten. Mooi park, de winkels nog niet gevonden. Staan hier met slechts 2 campers. Zeker een aanrader voor de hele grote wagens die vaak moeilijker een ruime plek vinden
Sitecode: 71967
De plaatsen zijn met 5 meter te smal. Sani stations zijn wel heel ver lopen weg. Beneden bij de ingang van het terrein. Deel van het terrein kan niet bereden worden. Met zakt daar weg. Vriendelijke eigenaar die beetje engels spreekt. Omdat het terrein hoog ligt en vlak is veel wind, al kan je de zee zien. Helaas loopt de N125 vlak langs de noordkant van het terrein met alle herrie van dien.
25/6/2017 hier overnacht. Nieuwe naam, nieuwe eigenaar en prima visrestaurant. Postcode is ook gewijzigd, coördinaten prima. Geen faciliteiten. Na middernacht bijna geen last meer van verkeer op de A696.
Waren hier 22 tot 24 juni 2017. Heerlijk rustige plek om te bekomen van alle kastelen. Zeer vriendelijke eigenaren. Voor groepen heeft men een apart terrein beschikbaar op afspraak. Grijs water lozen alleen met emmers, geen plek waar men boven een goot kan staan.
Rustige plaats aan zee met keienstrand. De weg door het plaatsje is krap maar te doen. Boodschappen in Elgin alwaar de ruïne van de kathedraal heel mooi is doch vonden er geen parkeerplek.
Helaas bomvol, wel 3 campers. Leuk stadje maar helaas door moeten rijden. Mooie vissershaven waar de schepen geheel droog vallen met eb.
Sitecode: 20588
Mixed parking met prima toiletten en mooie wandelroutes. Helaas hanterende Schotten ook entree prijzen die het niet leuk maken alles te bezoeken. Een algemene toegangskaart voor heel Schotland nog niet gevonden. Wie weet later ergens.!
Stonden hier met 3 campers, verder leeg terrein. Kort bij de weg doch in de avond/nacht rustig. Heel mooi uitzicht.
Prima plek voor de nacht, afval en glasbakken aanwezig
Prima plek bij restaurant. Deze plek hoort bij het BRIT PIT systeem. Prima keuken tegen redelijk prijs. Wel een spoorlijn op een paar honderd meter afstand waar wij geen last van hadden.
Prima plek aan het water met goede faciliteiten en MB automaat kort buiten de poort. Zeer vriendelijke beheerster. Als het weer goed is zeker een aanrader!
Sitecode: 22020
Onderdaad wat lawaai tot 22:00, daarna zeer rustig tot 07:00. Prima plek om te slapen. Overigens is op 600 meter afstand aan andere zijde van de brug een camping waar ook nog wifi is
Slecht en naast de huizen. Geen rust en erg krap.