@Eppocamper
- 2017
Een zeer fijne camperplaats met nieuwe en zeer schone toilet- en douchevoorzieningen. De beheerders reageren vriendelijk op telefonische vragen en helpen je graag. Je kunt langs het water aan de jachthaven staan of op een groot parkeerterrein. Met slechts 5 minuten lopen ben je bij buslijn 4 die je binnen 15 minuten naar Dordrecht centrum brengt, een verrassend mooie stad. wij komen zeker terug.
Een groot kaal geasfalteerd terrein naast een lawaaierige bouwplaats. er zijn twee toiletten en er is 16amp stroom. lopen naar het centrum in ca. 20 min. prima plek voor een bezoekje aan Bodö, maar met ca. €. 30,- relatief duur.
Een mooie plek aan het water voor een stop-over. Wij waanden ons in Zuid-Frankrijk want de buitentemperatuur was 25 graden. Er is geen douche/ toilet maar wel elektra. Er waren op 20 juli ook nog ca. 5 van de 20 plaatsen vrij. Het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen is fenomenaal.
De locatie is prima. Het sanitair en de afwasplek zijn schoon en goed onderhouden. Wij werden prettig ontvangen door een Nederlandse dame die ons ook naar onze camperplek op de “tweede lijn” begeleidde. Ons verblijf zou voor een nacht zijn. Tot onze verbazing werden wij op een plaats gezet achter een grote caravan terwijl er een groot aantal eerstelijns plekken met zicht op het meer vrij waren en ook vrij bleven die nacht. Toch een prima verblijf
Een relaxte sfeer, een behulpzame en zeer vriendelijke beheerder en prima werkend en schoon sanitair zijn de ingrediënten van deze camping. Gelegen op 8 minuten lopen van het recreatie meer maakt dit alles het tot een prima plek voor een korte vakantie of een stop-over!