@ErMar
- 2021
Wij staan hier al vanaf 1 oktober daar we in afwachting zijn van de oplevering van ons appartement. De camperplaats is geweldig, het sanitair super schoon zoals ook de wasmachines en droger! Je kunt heerlijk wandelen en fietsen, alle gemakken van de stad om de hoek. De eigenaren en het personeel, geweldige, behulpzame en lieve mensen. Je kunt ook gebruik maken van de diensten van een Nederlandse top masseur. Eric & Margreet
Mooie cp. Gastvrije eigenaren. Ruime plaatsen, alle services voor camperaars aanwezig. Schoon sanitair, heerlijk warme douche, inclusief in de prijs. Wasmachine en droger ook daar, gebruik € 4,50
de plaats maakt een onverzorgde indruk. €14 per nacht, voor gebruik toilet moet je € 1 pp per dag bij betalen, je ontvangt dan een sleutel van het sanitair, waar ook de douche, moet je weer apart betalen, € 1, onbekend hoe lang je warm water krijgt, hoe heter, hoe minder. Het sanitair is wel schoon! De plaats die ze je aanwijst, je zit met je luifel bijna tegen je buur aan. Voor ons nooit meer.
Een geweldig plekje. Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Over het sanitair is al genoeg geschreven, maar de prijs voor zulke mooie ruime plekken inclusief stroom, kom je niet vaak tegen. Wij kwamen net na het asperge seizoen, maar dat is vast niet te versmaden. Hasta luego van Nederlandse - Spanjaarden
Super camping, wat een gastvrij onthaal. Ziet er allemaal piekfijn uit !
Geweldig. Grandioze gastgevers. Alles perfect schoon en keurig onderhouden. Top plek!
Een geweldig mooie plek. Prachtige sanitaire voorzieningen all in + stroom. Ook een koelkast met schappelijke prijzen. Wij verbleven hier maandag 16 september
mooie parkeerplaats in prachtig gebied. de prijs is inmiddels € 18,50 incl. stroom. Er wordt aangegeven dat je 5 minuten kunt douchen voor € 1,50 en dat je gebruik kunt maken van het toilet, maar alles zit op slot. Er is een service plek en je kunt water pakken. De prijs is wat aan de hoge kant, het zou beter zijn een prijs bieden zonder stroom en water, zodat dit apart wordt berekend
Zit alleen een chagrijnige bewaker bij de poort die alleen Pools sprak , ok je bent in Polen weinig van te zeggen is niet meer als een parkeerplaats waar je bij een slagboom naar binnen moet, verder geen bewaking gezien Was ook afgeladen met auto’s ook dat heb je meer op een parkeerplaats Wij zijn naar een camping aan zee gegaan waar vandaan je in 20 min midden in de stad staat en nog goedkoper ook 😃
Geweldig mooie camperplaats op het Poolse platteland. Rust en ruimte en geweldige gastvrije beheerder. Goed fietsen, meer om te vissen. Schoon sanitair en alle services voor camperaars aanwezig. Eigenaresse maakt van alles van lavendel, heeft ze ook zelf staan. 2 geurzakjes lavendel al welkomst geschenk en in de ochtend lavendel koffie.
Mooie camping. Schoon sanitair met warm water inclusief. Prachtig gebied. Aanrader
Is dicht
Schitterende cp, je word hartelijk ontvangen en krijgt op je plek een kleed en een tafeltje. Camper plekje zoeken de thee wordt bij je gebracht inclusief de in te vullen papieren Sanitair in orde en heerlijk eten, zoek niet verder en beleef hier de Marokkaanse gastvrijheid.
echt een prima plek wanneer je zelfvoorzienend bent. Het is een gratis plek, vlakbij het strand en de supermarkt. Er staan op het gras diverse picknick banken en je kunt vuilwater lozen, toilet legen en schoonwater pakken. Er is ook nog een openbaar toilet. Deze camper plaats is vele malen beter dan de CP bij het sportvliegveld, daar staan sommige echt breed uit
Rustige plek, soms vliegtuigen ✈️ die al vroeg beginnen. Aan de overkant van de brug een biergarten.
Door de week rustig in het weekend veel herrie van jeugd met boombox en auto’s €15 is inclusief stroom
Sitecode: 101912
Eigenlijk overbodig om een review te schrijven, het is echt geweldig en dat lees je in alle reviews. We komen zeker een keer terug om te fietsen, nu gewandeld, je kunt direct van de CP starten!
Echt een super plek 👍 en stil 🤫 Keurig geregeld, grijze water lozen, toilet lozen, afval gescheiden Toiletten netjes schoon en zelfs warm water aanwezig Gemeente Geroda dank 🙏
Schitterende plaats, kost wat maar dan heb je ook wat Restaurant is een aanrader 👍 Wandelroutes in de buurt
Mooie cp met mooi uitzicht. Zeer steile weg ? stelt echt niks voor. Cp is met beide wegen zijn goed bereikbaar.
Geweldige plek voor een ieder die geen voorzieningen nodig heeft. Je bent zo in het centrum van het stadje Goch. Je kunt er goed overnachten, heerlijk rustig. Er zijn plekken met stroom beschikbaar. Prima voor een overnachting of weekend
Sitecode: 20919
Geweldige camperplaats! Uitzicht wanneer je aan het water kunt staan super. Zoals in eerdere reviews te lezen, sanitair bijzonder schoon. De douche is. niet gratis, kost je 0,50 cent, ik schat voor 4 minuten, maar ook een genot, heerlijk warm en schoon! De eigenaar zeer vriendelijk, top plek
Wij kwamen hier 26 oktober aan. Camperplaats was nog open, maar ze waren al aan het opruimen. Geen drinkwater en geen afvalbak. Wanneer je camperplaats nog open is, ervoor zorgen dat de gasten van de faciliteiten gebruik kunnen maken, zo niet, andere prijs berekenen en niet het volle pond! Direct wandelen vanaf de cp, weinig bijzonder, fietsen zal beter zijn
Niks op aan te merken, gewoon een top plek👍💪 En dat kleine plekje in de douche vloer stelt niks voor, zijn niet eens tegels 🤦 meld dan ook dat er een regen douche met thermostaat kraan is waar krijg je dat 👍👍, verder grijs water lozen, zwart water lozen en water vullen all inclusief. 10amp stroom, groot grasveld zodat een ieder een schitterende plek heeft. Vriendelijke ontvangst door Hans 👍 Lang verhaal kort, super cp !
Best veel muggen 🦟, water is €1 =100 liter, loze toilet alleen met groene toevoeging. Stroom als je alleen staat gaat het maar met meerde aan een paal ( 4) stekkers 🔌 weinig amp meer over
Mooie plek met schitterend uitzicht op het kasteel en de omliggende bergen. Er is verder niks niet eens een prullenbak maar stil is het wel, hebben hier 1 nacht gestaan
Super mooie ruime plek, beheerder altijd vriendelijk en behulpzaam. w Wasmachine en droger werkt met muntjes, €2 per machine. Toilet en douche gewoon netjes en functioneel en dan ook nog gratis top👍 Lozen vuilwatertank en innemen drinkwater €2 heb ik er graag voor over want dat is geen dagelijkse noodzaak
Ter info: Stroom per euro in de automaat Waterpunt alleen bij sanitair gebouw, hele tippel met je jerrycan Bij vroegtijdig vertrek geen geld terug Douche met muntjes 6 minuten Mijn persoonlijke mening te duur voor geleverde diensten, €12 zou meer als voldoende zijn en voor €16 zijn er betere plekken met betere waarde naar geld.