@Eradusa
heerlijke camperplaats, met ruime gescheiden plaatsen. Check-in is digitaal , klasse. Mooi en schoon sanitair.
wat een geweldige camperplaats, mooie ruime plekken, goed onderhouden en fijn en schoon sanitair. Prijs is prima te noemen. Heel gastvrij , we kregen van de kinderen een ijsje als welkom aangeboden , waar maak je dat mee !
geweldige camperplaats, goede ruime mooie plaatsen, prima voorzieningen en een aardige eigenaar. Dichtbij het centrum en aan het kanaal.
Wij vonden dit een hele fijne locatie om met de camper te staan. Leuke plaatsen aan de jachthaven met ook het zicht op de Haringvlietbrug. Goede beveiligd met camera's en verder ook goede faciliteiten. Er zijn 5 camperplaatsen , maar bij drukte proberen ze toch ruimte te maken om je toch een plekje te geven. De havenmeester en het team zijn erg vriendelijk en denken met je mee.
Geweldige camping aan de Ourthe. Zal nog bevestigen wat anderen al hebben geschreven. Mooie grote grasplaatsen overal, prachtig sanitair zonder muntjes o.i d. Goed servicepunt voor campers naast de receptie. Geen verharde plaatsen voor campers helaas , dus soms wel blokken nodig om waterpas te staan als je langer blijft. De prijs is hoger , maar wij vonden het wel waard. Hier kom ik zeker nog eens terug.
leuke camping in de plaats Verdun. Goede vriendelijke ontvangst bij de receptie. Prijs is goed in verhouding. Leuk zwembad erbij met 2 glijbanen en een grote speeltuin. Sanitair is niet bijzonder maar wel schoon en dat is het belangrijkste uiteindelijk. Plekken zijn wisselend qua grootte , soms recht en soms het je blokken nodig om waterpas te staan. Jammer dat WiFi niet gratis is , dan had er nog een vijfde ster bij gekomen.
Eigenlijk is alles al gezegd in de andere reviews. Prima fijne camping met mooie plekjes. Sanitair oké en de rest staat dus in de reviews van vorige camperaars.
Erg vriendelijk ontvangen op deze fijne camping. We mochten zelf een plek uitkiezen. Dat is altijd fijn , zeker als je de camper goed waterpas wel zetten. Overal stroompunten dus geen verlengkabel nodig. Sanitair is prima in orde , netjes en schoon. Voor kinderen ook leuk , zwembad en speeltoestellen. Broodservice bij de receptie. De camping ligt ook mooi aan de Loire en dichtbij het plaatsje op loopafstand. Zelfs in hoogseizoen genoeg plek.
prima camping gelegen aan de Vienne. Heel vriendelijk ontvangen met uitgebreide toelichting. We mochten zelf een plek uitkiezen in 1 van de 3 zones. Sanitair is Frans , dus geen wc bril en geen papier , maar wel schoon !
Echt een prima camping om te verblijven. Wij zouden 2 nachten blijven, maar zijn er uiteindelijk 4 geworden. Bij aankomst hartelijk ontvangst , uitgebreide uitleg tot in de puntjes. We mochten zelf een plek uitkiezen, ook altijd fijn. Goede sanitair voorzieningen , wordt goed schoongehouden , ook al is het gedateerd is er niks op aan te merken. Mooi park achter de camping , daarachter de plaats Chauvigny op loopafstand.
fijne rustige camping om te verblijven. Vriendelijke ontvangst , ook tegen sluitingstijd namen ze alle tijd om ons te ontvangen. De plaatsen zijn lekker ruim , groen en omheind , dus genoeg privacy als je dat wenst. broodservice , snackbar en afhaal aanwezig. Leuk zwembad erbij. Als het sanitair wat vernieuwd zou worden en de camperservice een flinke upgraden zou krijgen , zou het voor mij een vijfde ster waard zijn.
fijne camping voor een doorreis. Goede camperplekken met stroom. Voor de mensen die gebruik maken van het sanitairgebouw ; nog zelf wc papier meenemen en er zit geen wc bril op de wc. Strand op 500 mtr en naast de camping een frietkar. En er zit een museum naast de camping uit de tijd van de 2e wereldoorlog.