@Erbo64
- Citroen Jumper Possl
- 2008
- Ander
- Buscamper

precies zoals in eerdere reviews omschreven, de heer Wolf ontvangt je erg vriendelijk, en neemt alle tijd. De tijd heeft even lekker stil gestaan, op kantoor en op de camping. En dat is nu zo fantastisch om weer te ervaren, dat rust en vriendelijkheid zoveel doet. Heerlijk gewandeld, en lekker gegeten in het restaurant achter de camping.

een heerlijke rustige camping. Bij het aanrijden zijn we uitermate vriendelijk ontvangen, terwijl de eigenaren het erg druk hadden in het restaurant met een feest van locale gasten. schoon sanitair, ruime plaatsen met stroom en water. op loopafstand een supermarkt aanwezig. in de buurt hebben we mooie wandelingen gemaakt via de app route you. fietsen is zeker mogelijk, maar dan of elektrisch of op de racefiets.

heerlijk twee nachten gestaan op deze rustige camping . snachts echt helemaal stil. vanaf de camping hebben we een mooie stevige wandeling kunnen maken, goed aangegeven dmv bordjes op de bomen. prima schoon sanitair, in de ochtend kan je je bestelde brood ophalen. mooie afgebakende plekken.

Drie dagen op de camping gestaan. Prima schoon sanitair, mooie ruime plekken. Een momgeving waar je mooie wandelingen kunt maken van goed aangegeven routes.

In juli 2025 op deze camping gestaan, heerlijk genoten. Prima sanitair, en een fantastische plaats met schitterend uitzicht. Hele goede herinneringen aan de stad Grenoble is met de auto een klein half uurtje rijden, de berg af.

onze pas aangeschafte kampeerbus uitgeprobeerd op deze heerlijke stek. een gemoedelijk welkom met een bakkie koffie, leuke plek uitgezocht op het grasveld en genoten. schoon sanitair. mooie wandelroutes in deze prachtige omgeving. een mooie start voor ons