@Erbse

Ja
2003

Een locatie beoordeeld2 dagen geleden

Een mooiere plek is ondenkbaar! Begin maart was slechts één van de drie staanplaatsen bezet; in de zomer zal dat vast anders zijn. Maar ik ben ontzettend blij om hier te zijn met dit uitzicht en deze rust. Heel erg bedankt voor deze fantastische camping!

Een locatie beoordeeld2 dagen geleden

Er is een depot voor bouwmaterialen ingericht pal op de aangewezen camperplaatsen. Hoewel je waarschijnlijk wel op een van de andere parkeerplaatsen zou kunnen parkeren, weet je niet wanneer de materialen worden opgehaald, en het is hoe dan ook onprettig.

Geweldig voor hondenbezitters omdat er directe toegang is tot het bos, de speeltuin is geweldig voor kinderen en ligt ook direct naast de parkeerplaats, rustige ligging

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De prijs van € 15 + € 2 stroom is hetzelfde gebleven en de locatie is nog steeds erg mooi. Positief: je hebt geen kleingeld meer nodig voor de automaat, want je betaalt nu per envelop. Negatief : het wat ingewikkelde systeem om door de slagboom te komen.. zie foto's. Nu hoef je alleen nog maar van tevoren een plaats te bepalen. Maar misschien komt dat omdat er chaos is in het hoogseizoen?! Ik ben hier alleen in het laagseizoen geweest