@Eric---Monique
- 2008
- Hymer Van 522
- 2006
- Ford
Het noodzakelijk is er en dat is het ook . Wij betaalden €23,- voor 2 pers. camper en hond. Omgeving is prima voor wandelingen

Een heerlijke plek. Er is niks, alleen een prachtig uitzicht en mooie wandelroutes De weg is trouwens onverhard ! maar goed onderhouden ze zijn met uitbreiding van een ski dorp bezig Tol met creditcard

Prima doorgang camping. Je staat wel tussen de weg , rivier en spoor. Maar dat is niet hinderlijk . Plaatsen zijn recht . Douche gratis . Wij betaalden voor 1 nacht zonder stroom 250,- Nok. Goede wandel en zwem mogelijk heden voor honden richting de brug die groten deels via een binnendoor paadje is te bereiken .

Heerlijke camping . Pas op met regen , gras gedeelte word zacht . Er liggen soms matten in het gras/grond. Begin september geen last van drukte , lekker relaxed
Prima CP buiten de camping . Eetgelegenheid vlakbij . Ook met je hond kan je hier lekker een stuk lopen . Sanitair top . Plek kost € 12,- . Douche € 1,-
Stonden vandaag voor een afgesloten CP ivm jaarmarkt van 6 t/m 9 september !
Prima camping , we staat op een groot veld met heggetjes 100 met van zee . Strand is smal, maar lekker voor een wandeling met de hond. Camper 2 pers. zonder stroom maar met douche muntjes € 25,-
Sitecode: 19971
Wat een prachtige plek , de laatste 8 KM prima te doen . Heerlijk wat een ruimte
Prima camping voor doorreis. Honden mogen niet op het strand , maar even buiten de camping prima gelegenheid om met de hond rond het meer te lopen en even te zwemmen
Prima camping voor 1 à 2 nachten. Voor honden ook prima. Schuin tegenover de camping is een mooi wandelgebied omhoog met een prachtig uitzicht.
Sitecode: 42014
Wat een leuke camping. Heerlijk bij de rivier. Ruime plaatsen. Prima sanitair. Honden uitlaatmogelijkheden ook prima.
Heerlijke boscamping. Je kan hier kilometers wandelen met je hond. Voorzieningen prima.
Prima camping met goede voorzieningen. Ook voor honden prima met uitlaatmogelijkheden. Centum Gotenburg op de fiets 9.5 km, 35 minuten, wordt met fietsborden goed aangegeven.
Een heerlijke camping op een super lokatie . Je wandelt zo van je plek de Alpen in . Het uitzicht naar de gletsjer is adembenemend. Ook voor honden ideaal