@Eric-M
Aagekomen op 11 dec. Camping was eigenlijk gesloten maar de zeer vriendelijke mevrouw liet ons toch toe. zelfs het sanitair met lekkere warme douche werd geopend. Hier komen we graag terug.
Meisje aan de receptie leek mij onervaren. Prijs voor 1 nacht 32€ + 2,12 toeristentaks is veel te veel voor een modderige plaats. Elektriciteitskast staat in het water. Bezoek zal eenmalig zijn.
weinig bezetting in de winter. Acsi prijs is 23 ipv 21€. veel verkeerslawaai. zeer proper sanitair, lekker warme douche. 2 aparte wc's die verwarmd zijn. De rest van de camping kan een update gebruiken. dichtbij het stad. Route 2 van de Müllerthaltrail passeert langs de camping.
Fijna camping, vaste staander(s) denken echter dat de camping van hun is. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer net sanitair. zeer veel nijlganzen aanwezig die letterlijk heel de boel bevuilen. De prijs van 29€ is zeker correct.
Camping stelt niet veel voor, zoals eerder hier gezegd, een beetje rommelig, kleine plaatsen. Net sanitair. Goed voor enkele nachten, doch te duur voor wat het te bieden heeft.
Zeer nette camping, plaatsen aan de kleine kant maar nog ok. Vriendelijke ontvangst. Prijs kwaliteit is zeer goed. 26€ voor 2 pers+hond. elec extra te betalen volgens verbruik aan 75ct/kwh. jammer genoeg ver van alles verwijdert...winkels, horeca enz. In het dorpje is niets te beleven. Het restaurant bij het haventje was voor ons 100% tegengevallen. Eerst bestelling verloren en dus zeer lang gewacht, donkerbruine frieten en uitgedroogd vlees.
De camping noemt Medrose en niet Médiévan. Acsi korting bestaat niet meer. Camping is rustig aan een klein riviertje. Geen service plaats voor campers, ook geen wc chemique. Leuk terras waar ook een klein restaurant is. Personeel is vriendelijk. Drank is prijzig, vooral de wijn. Iets meer onderhoud van de camping zou een hele verbetering zijn. Dichtstbij om inkopen te doen op 8km.
De camping is zoals alle comunals, goed als doorreis. Sanitair kan update gebruiken, poetsen is op z'n waals. De eigenares of uitbaatster is geforceerd vriendelijk. op camperplaats gestaan wegens mogelijk te drassig op de camping, toch de volle pot moeten betalen omdat we zogezegd gebruik maakten van het sanitair. De sanizuil was defect. onze buren betaalde slecht 10€ en maakten ook gebruik van het sanitair. Er is geen controle.Voor mij niet meer
Zeer mooie camping met ruime plaatsen, zeer proper en goed sanitair. Doch voor 1 plaats, 1 pers, 1 nacht 28€ en dit acsi korting inbegrepen te duur omdat: er is geen campingwinkel, geen cafetarea, geen zwembad....nada,bovendien behoorlijk ver van het stad, dat te bereiken is via een gevaarlijke drukke weg. 28€ om gewoon te staan is veel te duur. In het hoogseizoen wordt dit nog veel duurder. Zeer jammer want de camping op zich is top.
De prijzen en kwaliteit kloppen totaal niet met wat de app vermeld. wij waren hier eind mei 2023, prijs 25€ pn, met elec. Het zwembad ligt er totaal verloederd bij, de bar/restaurant is weinig gezellig. Het sanitair is proper. Goed als doorreiscamping. Mooie omgeving om te wandelen. De uitbater is vriendelijk.
Sitecode: 20924
Alles is er, proper sanitair, goede douches. Bushalte naar de stad op een 500m, stopt op wandelafstand van het centrum, slecht 1,5€ pp. Camping is basic, bier in plastic bekers.... en daarom is de prijs van meer dan 33€ p/n veel te hoog. Goed alsl doorreiscamping of enlele nachten.
Ik ben niet akkoord met voorgaande opmerkingen. Wij zijn vriendelijk ontvangen. Sanitair was proper, warme en goede douchen. De slagboom is amper 50m gaan en zeker geen 100. Als je geen 100m kan stappen ........ De camping op zich heeft niet veel te bieden maar is perfect als doorreis.
zeer mooie en nette camping, proper sanitair, grote plaatsen. Met acsi korting 28€ is dit een correcte prijs. Minpuntje, we wilden eten in het restaurant, zonder reservatie, rond 19.30hr was er slechts 1 tafel bezet van de zeer velen. Doch was het volgeboekt....dat kan. Maar 2,5hr later bleel nog steeds 1/4 vrij.
Prachtige, goedverzorgde CP. Enig minpuntje: het verharde gedeelte mocht een half metertje breder zijn geweest. Prijs kwaliteit dik in orde. Jammer van de lelijke Belgische kust. In tegenstelling tot een eerder bericht, is het wel mogelijk om voor 1300hr aan te komen, op voorhand reserveren echter niet.
Een doorreiscamping, het sanitair is goed, en daar is alles mee gezegd. Ik heb 1 ster gegeven omdat ik anders deze revieuw niet kan plaatsen.
Raar dat de prijzen verschillen. Ik heb 20€ betaald.
de camperplaatsen zijn modderig en nogal schuin. Door het vele modder komt de camping slordig over. Het sanitair is echter best ok. Vriendelijke ontvangst. Doch, 23€ voor 2 personen +1€pp om te douchen is veel te duur voor wat de camping te bieden heeft.
campingwinkel is er niet, wasmachiene 5€. Camping op zich valt wel meer, doch het onthaal is veruit het meest slechte van al de campings die ik ooit heb aangedaan. Door 2 verschillende dames afgesnauwd. Ze doen geen moeite om zich verstaanbaar te maken. Als ze merken dat je buitenlander bent beginnen ze Engels te praten en versta je helemaal niets meer....Fransen en Engels zal nooit lukken. Dit is een campig om nooit terug te keren.
naar vorige berichten, ..... heb camper van 7,5m en had geen problemen om me te plaatsen, stond helemaal boven. idd wel pittig om er te geraken maar de wegen zijn soms erger. Voor grotere mbh's is het iet mogelijk maar ook Corsica loont er zich niet voor. Ideaal om je driver skills te updaten. sanitair zeer proper. wel duur in hoogseizoen. 36,5€ voor camper en 2 pers.
zeer nette en mooie terassencamping, zeer vriendelijk onthaal. 24€ incl stroom. Enig nadeel, de loosplaats is helemaal beneden aan de camping, te bereiken via smalle en bochtige wegen. lange campers raken de grond met hun achterwerk. Wij hebben hier niet geloosd. in Fécamp is een grote cp waar men gratis kan lozen en parkeren.
6 mooie plaatsen en geen 11. zeer proper sanitair. 15€ is wel aan de hoge kant. er is geen reservatie mogelijk, doch 1 plaats was ingenomen door een kegeltje. zou je kunnen denken dat de er iemand tijdelijk is weggereden maar ook 's avonds is er niemand toegekomen. 's anderendaags middag zijn we verder gereden en was de plaats nog steeds niet ingenomen. ik vind dit ten zeerste egoïstisch!