@Eric8000
campers mooi op een rij, gereserveerde plaatsen. 20€ voor 24h (met easypark 23, eigenaardig) afvoer grijs en zwart gratis, water betalend. prima locatie
op de "camperplaats", afgesloten met een slagboom betaal je volgens de receptie van het hotel 20€ per nacht. je mag, ook volgens de persoon aan de balie, wel gratis overnachten op de parking bovenaan het wegdek dat voorbij de "camperplaats" loopt. Wel blokken nodig.
Mooie en rustige plaats. Beetje van de baan af. Betalen via automaat of EasyPark. Tarief per dag. Electriteit, water en lederen toilet inbegrepen. Werken aan de gang voor grijs waterafvoer. Coordinaten eerder N 63.1266 E 7.7310 Fisktrappa ong 2km
Eenvoudige camperplaats bij boerde weide met willekeurige staanplaatsen met elektriciteit, weinig tot geen lawaai. Sanitair wat verouderd maar lekker wam water Met de fiets naar Lillesand is goed te doen en slechts een 3-tal kilometer, rustig (half mei) en mooi dorpje Met de bus 100 - halte aan Lillesand Viadukten - naar Christiansand in minder dan 45min tegen voordelige prijs via de app. Alles in de prijs 400 NOk inbegrepen, ook water vullen.
heel rustig op betaalautomaat wordt ook wohnmobil vermeld 10 euro tot 12h volgende dag buiten vuilnisbakken en glascontrainer geen faciliteiten dicht bij uitkijktoren en brug naar overkant fietspad
We stonden hier op 8 en nogmaals op 27 september 2018 als tussenstop op onze reis naar Noord-Polen Prima plaats, vrij rustig, nieuw en goed onderhouden installatie - water 0,10 € per 10 l water (hoeveelheid zelf vooraf te bepalen) eigenaar komt 's morgens het geld ophalen of gewoon in de brievenbus achterlaten Mooie streek, wandelmogelijkheden Heerlijk gegeten in "Ratskeller"In het dorp - ook het kasteel is een bezoekje waard, museum met gratis toegang