@EricPasschier
- Rimor Europeo NG8
- 2004
- Ford
- Alkoof
Het lijkt inderdaad of je er niet meer in mag met de camper. Maar als je iets beter kijkt zie je dat er 10 camper plaatsen zijn. Online te reserveren via het restaurant Thalerium(klik op de link naar de website). prima plaatsen alleen verder geen voorzieningen. Meld je bij het restaurant voor betaling en je krijgt er nog een glas gratis koffie of prosecco bij. Zelf niet gegeten bij de Thai maar was de hele dag druk dus zal wel goed zijn.
Hij is op 23 oktober al gesloten.
Twee jaar geleden gestaan en nu weer voor vier nachten. Prachtige rustige plek tussen bomen. Veel gefietst naar de verschillende stranden in de buurt, denk wel om heuvels. De douches waren weer goed warm en nu zelfs vernieuwd. Kortom, een prachtige plek, lekker drinken als je daar van houdt, natuur en de lieve boerderijhond. De kat hebbe we deze keer gemist
Een redelijk drukke camping(hoogseizoen) maar daar hadden we verder geen last van. Sanitair is schoon, voledoende maar kleinschalig. Vriendelijk personeel. Plaatsen zijn op beton zoals we al meer gezien hebben. Verder gras en genoeg bomen voor schaduw. Bath is een mooie plaats om een of twee dagen door te brengen. Makkelijk op de fiets of zelfs wandelend te bezoeken. 33 pond voor 2 vw en 2 tieners
Ruime camping, plaatsen met of zoncer electriciteit. De camperplaatsen zijn op een betonplaat met grind ervoor. Alle voorzieningen aanwezig. Afwassen is een beetje behelpen met klein straaltje en weinig ruimte. Prachtige omgeving The New Forest met ‘wilde’ paarden die in verschillende dorpen en velden los rondlopen. Apart om mee te maken. We gingen voor een nacht maar hetw erden er zes.
Een om de een of andere reden geen populaire plek. Staan er in het hoogseizoen alleen. Sani werkte prima, zelfs schone toilet bij de CP. Onduidelijk of je wel of niet mag staan. Er staat niet dat het niet mag, dus wel overnacht. Is wel langs een redelijk drukke weg, in ieder geval in de avond.
Rommelige camping, en aan de prijs (50 euro voor camper, elektriciteit, twee volwassenen en twee kids onder 14). " zoek maar een plaats" heeft wel iets maar geeft ook problemen. Grind en veel plaatsen erg schuin. Nieuw sanitair. Maar aan prachtig meer dat alles weer goed maakt. Veel te doen op water of in omgeving.